Emine Erdoğan duyurdu! Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı ödüle aday

Emine Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabımızla ilgili güzel bir haber aldım. Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde 2 dalda aday gösterildi. ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan duyurdu! Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı ödüle aday
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

Emine Erdoğan’ın paylaşımı şöyle: Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabımızla ilgili güzel bir haber aldım. Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde 2 dalda aday gösterildi.

Bu başarı, asırlık reçetelerimizi literatüre kazandırmak uğruna verilen emeğin, bilgi birikimi ve tecrübenin bir tezahürü.

Özünde binlerce yıllık yaşanmışlığı barındıran Türk Mutfağı’nı adım adım geleceğe taşıyor olmak, büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı.

Lakin dünya mutfaklarına örnek teşkil edecek daha nice keşfedilmeyen atıksız, ekolojik ve geleneksel tariflerimiz var.

İngilizce ve Sırpça çevirisinin ardından İtalyanca olarak raflardaki yerini alan kitabımız, zamanla tüm dünya dillerinde okurlarına ulaşacak.

Kitabımızın tüm emektarlarına ve Türk mutfağına gönül veren herkese teşekkür ediyorum.

Asırlık Tariflerle #TürkMutfağı kitabımızla ilgili güzel bir haber aldım. Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde 2 dalda aday gösterildi.

Bu başarı, asırlık reçetelerimizi literatüre kazandırmak uğruna verilen emeğin, bilgi birikimi ve tecrübenin bir tezahürü. pic.twitter.com/CMyIqv2Zgs

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) December 5, 2022

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş