Depremden geriye çok acı hikayeler kaldı! Oğlunu elleriyle kefenleyen annenin yetkililerden tek bir isteği var

Hatay’da yıkılan Alya Uçar Apartmanı 2’si bebek 14 kişiye mezar oldu. Hayatını kaybedenler arasında 11 yaşındaki Ali Armanç Demirok vardı. Oğlunun can verdiği enkazdan ayrılmayan Alev Demirok, “Oğlumu çok özlüyorum. Esen yelden sakındım ben oğlumu. Ellerimle yıkayıp ellerimle kefenledim. Acımı hiçbir şey hafifletmez ama bu binaları yapanlar yakalansın” ifadelerini kullandı.

Depremden geriye çok acı hikayeler kaldı! Oğlunu elleriyle kefenleyen annenin yetkililerden tek bir isteği var
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-

Hatay’da yıkılan Alya Uçar Apartmanı 2’si bebek 14 kişiye mezar oldu. Hayatını kaybedenler arasında 11 yaşındaki Ali Armanç Demirok vardı. Oğlunun can verdiği enkazdan ayrılmayan Alev Demirok, duygularını CNN TÜRK Özel Haber Şefi Fulya Öztürk’e anlattı.

“ESEN YELDEN SAKINDIM BEN OĞLUMU”

Gözyaşları içerisinde konuşan Demirok, “Lüks bir apartmandı güya burası. 4-5 milyona ev mi olur derdik. Bakın şimdi ne oldu burası? Oğluma mezar aldık biz. Çok canım acıyor. Usulsüzce, bilinçsizce yapılan yapılar öldürdü bizi. Biz birinci derece deprem bölgesiyiz. İnşaattan aldım ben burayı. Özburak İnşaat – Hikmet Gülsoy, tutuklansın. Yardım bekliyorum. İçim acıyor. Oğlumu çok özlüyorum. Yakalansın artık sorumlular. Esen yelden sakındım ben oğlumu. Sakındığım oğlumu en güvendiğim yerden, yatağından aldım ben oğlumun ölüsünü. Ellerimle kefenledim. Ben bu acıyla ne kadar yaşarım bilmiyorum. Yakalansın bunlar, benim acım hafiflemez ama yakalansınlar. Yazık insanlar evlerinde güvenle uyusun artık.” dedi.

Usulüne uygun evler yapın.

Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş