Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert sözleri sonrası CHP Genel Merkezi’ne asılan pankart değiştirildi

CHP Genel Merkezi’ne asılan ‘Yeter! Söz Milletin’ afişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hayatını çaldıkları Adnan Menderes’in sloganını da çaldılar” eleştirisi sonrası indirildi. CHP Genel Merkezi’ne bu kez Kılıçdaroğlu’nun parti grubundaki “Ben Kemal geliyorum” sözü asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert sözleri sonrası CHP Genel Merkezi’ne asılan pankart değiştirildi
Yayınlama: 03.02.2023
A+
A-

CHP Genel Merkezi binasınaasılan “Yeter! Söz Milletin!” afişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştirisine neden olmuştu. Afişle ilgili konuşan Erdoğan, “Bunlarda utanma yok. Kalleşçe astıkları Menderes’in şimdi de sloganını çalıyorlar. Kendileriyle çelişmek muhalefetin her zamanki hali. Bu slogan CHP’ye isyanın nişanesidir” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Genel Merkezi’ne asılan afiş değiştirildi. CHP Genel Merkezi’ne asılan “Yeter! Söz Milletin!” indirildi… Genel Merkez’e şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu’nun son Meclis konuşmasındaki o slogan afiş olarak asıldı. Afiş değişiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü eleştirisi sonrası gelmesi dikkat çekti.

CHP Genel Merkezi’ne asılan “Yeter! Söz Milletin” afişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bunlar da utanma yok. Kalleşçe astıkları Menderes’in şimdi de sloganını çalıyorlar. Kendileriyle çelişmek muhalefetin her zamanki hali. Bu slogan CHP’ye isyanın nişanesidir” eleştirisine neden olmuştu.

CHP Genel Merkezi’ndeki afiş değiştirildi. ‘Yeter Söz Milletin afişi indirildi yerine “Ben Kemal, geliyorum… ” afişi asıldı.

İşte parti binasına asılan yeni afiş;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert sözleri sonrası CHP Genel Merkezi'ne asılan pankart değiştirildi

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş