Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Baykar’ı hedef alan Babacan’a tepki: Saldırıya gereken cevabı vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Baykar’ı hedef alan sözlerine AK Parti’nin grup toplantısında yaptığı konuşmada değindi. Babacan’ın SİHA çıkışına “Bu alçak saldırıya hak ettiği cevabı vermek sorumluluğumuzun gereğidir” ifadeleriyle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzgünüm. Sen rekabet nedir bilir misin? Senin işin değil bu. Sen git çocuk bezi sat. 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Baykar’ı hedef alan Babacan’a tepki: Saldırıya gereken cevabı vereceğiz
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda firmaya devlet bütçesinden doğrudan kaynak aktarıldığını öne sürerek, “Devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, Baykar’a veriliyor. Bu proje ‘Kutsal, dokunulmaz’ hale getirildi. Kusura bakmayın, dokunacağız tabi ki” şeklinde konuşmuştu.

ERDOĞAN’DAN BABACAN’IN BAYKAR ÇIKIŞINA SERT TEPKİ

Babacan’ın Baykar’ı hedef alan sözleri özellikle iktidarın büyük tepkisini çekerken bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan da AK Parti’nin grup toplantısında bu konuya değindi.

“YUNANİSTAN’IN SIZLANMASINI NORMAL GÖRÜYORUM”

Babacan’a sert sözlerle yüklenen Erdoğan şu ifadeleri kullandı; “Bir ülkenin savunma sanayisine ancak rahatsız olanlar saldırır. Yunanistan’ın sızlanmasını normal görüyorum. Ülkemizin her değerini savunmak nasıl boynumuzun borcuysa bu alçak saldırıya hak ettiği cevabı vermek sorumluluğumuzun gereğidir.

“ATAK HELİKOPTERLERİ TÜRKİYE’NİN KENDİ ÜRÜNÜ OLARAK ÜRETİLİYOR”

Buralarda kiminle nasıl çalıştık bunların hepsi kayıtlarımızda mevcut. Bütün bu adımlar atılırken öyle bir yerden öyle bir yere geldik ki… Doğru düzgün helikopterin yok! Şu anda atak helikopterleri Türkiye’nin kendi ürünü olarak üretiliyor. Buna da yine birileri çelme takmaya çalışıyor. Fakat bu bizi bir yere doğru itiyor. Şimdi de Gökbey Helikopterini üretmenin adımlarını atıyoruz.”

Sizce 6'lı Masa'nın adayı kim olacak? @kilicdarogluk | @ekrem_imamoglu | @mansuryavas06 | @alibabacan

— Haberler.com (@Haberler) January 13, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş