CHP’li Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki: Gazetecilere fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmanın bitiminde bir gazetecinin eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili yönelttiği soruya “İşine bak, hadi” diyerek karşılık verdi, yanındakiler ise mikrofonları itti. Duruma tepki gösteren CHP milletvekili Özgür Özel, “Kamu adına soru soran gazetecilere, tahammül edilememesini, sözle azarlanmasını ve korumalar vasıtasıyla fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz” dedi.

CHP’li Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki: Gazetecilere fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz
Yayınlama: 24.01.2023
A+
A-

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşma sonrası TBMM koridorundan geçerken gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seçimlere ilişkin soruları yanıtlayıp yürümeye devam eden Bahçeli’ye o anda eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi soruldu.

MİKROFONLARI İTTİLER

MHP lideri bu sözler üzerine “Hadi işine bak, hadi” ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin yanındaki isimlerin ise gazetecilerin tuttuğu mikrofonları sert bir şekilde itmesi dikkat çekti.

“FİZİKSEK MÜDAHALEYİ KINIYORUZ”

Bu görüntülere CHP’li Özgür Özel’den tepki geldi. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazeteciler istediğiniz soruları soran kişiler değildir. Kamu adına soru soran gazetecilere, tahammül edilememesini, sözle azarlanmasını ve korumalar vasıtasıyla fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz” dedi.

CHP'li Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye tepki: Gazetecilere fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş