Cemil Tugay: Kemalpaşa’ya 5 yıl içinde metronun gerçekleştirilmesini sağlayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Kemalpaşa’da meclis üyesi aday tanıtımı ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nin katılmasına katıldı. Kemalpaşa’ya metro sistemlerini yineleyen Tugay, 5 yıl içinde o metronun yapılmasını atacağız. Rayları birer birer döşeyeceğiz. O seferler Kemalpaşa’ya başlayacak dedi.

Cemil Tugay: Kemalpaşa’ya 5 yıl içinde metronun gerçekleştirilmesini sağlayacağız
Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Kemalpaşa’da meclis üyesi aday tanıtımı toplantısına ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nin katılmasına katıldı. Programa Kemalpaşa mevcut Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Zeki Çağın, CHP eski İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, eski Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile binlerce yurttaş katıldı. Programda konuşan Tugay, “Mehmet Başkanım buraya gelip ‘Hiç merak etmeyin Kemalpaşa’da biz seçim kazandık. Alana gelince göreceksiniz’ dedi. Gördüm, burada ki Kemalpaşa’nın ilk günlerinde olacaktı. Çok iyi bir belediye başkanlığı yapacak. Biz Rıdvan ağabey ile 5 sene birlikte Dertlerimiz, mücadelemiz ortaktı. Kemalpaşa’ya sunduğu hizmetler için tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi Mehmet Türkmen başkanımla beraber hizmet üyeleri onurunu yaşadım” diye faydalandı.

Cemil Tugay: Kemalpaşa'ya 5 yıl içinde metronun gerçekleştirilmesini sağlayacağız

‘BURADAKİ COŞKU ORADA YOKTU’

İzmir ve 30 ilçesiyle örnek olacak şekilde uyumlu bir çalışma modeliyle hizmet edeceklerinin yetersiz olduğunu çizen Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Böylece hızlı büyüyen bir semt İzmir’in merkezinde metroya ihtiyacımız var. Bunun sadece Kemalpaşa için değil İzmir için de ihtiyaç olduğunu söyledi. Söz veririz 5 yıl içinde o metronun kesilmesini atacağız. Rayları birer birer döşeyeceğiz. O seferler Kemalpaşa’ya başlayacak. Gençlerin arkadaşlarının Kemalpaşa’dan başka ihtiyaç yerde duymamaları için gereken her türlü hizmeti sunacağız. Genç nüfus ilçede mutlu olacağız.” Bazılarının İzmir’i, Kemalpaşa’yı alma hayali kurduğunu söyleyen Tugay, “Gündoğdu’da miting yapılıyordu. Ne durumda olduklarına lütfen bakın. Manisa’yı da Balıkesir’i de Bursa’yı da Uşak’ı da Denizli’yi de kazanıyoruz.CHP bu seçimden zaferle gelecek.Bilin ki bu zafer halkın zaferi olacak.Bizler bu halkın evlatlarıyız.Hizmet için bu görevlere talip olduk, ihtiyacınıni yerine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçlarımız var” açıklamalarında yer aldı.

Cemil Tugay: Kemalpaşa'ya 5 yıl içinde metronun gerçekleştirilmesini sağlayacağız

‘SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da ilçede iki kez seçimde olduğunu belirten CHP’nin, “Artık bundan sonra Kemalpaşa tartışmasız CHP’nin. Her geçen gün ivme kazanıyoruz. Sizler sayesinde bu ivmeyi daha da yükselterek Kemalpaşa’ya damgayı vuracağız. 1 Nisan’da davullu zurnalı belediyemize geleceğiz. Bunun için hepimiz çok yıllık sandıklara sahip çıkalım. Asla sandıkların ayrılalım” dedi.

‘İZMİR’İN YILDIZ İLÇELERİNDEN OLACAK’

Kemalpaşa’da Erzurum İspirliler Dayanışma ve Kültür Derneği’ni de ziyaret eden Tugay, Dernek Başkanı Sebahattin Öztürk ve dernek üyeleri ile buluştu. Seçildikten sonra hiçbir ayrım yapmadan, ona eşit hizmet sunacaklarının karşılığını veren Tugay, “Güçlü tarımı, sanayisiyle hızlı büyüyen Kemalpaşa, İzmir’in yıldız ilçelerinden biri olacak. Otogardan Kemalpaşa’ya hafif raylı sistemiz. Bu da Kemalpaşa’yı İzmir’e daha iyi Ulaşım sorununu da önemli ölçüde çözecek. İztaşıt uygulamasını da başlatacağız. Çiftçinin ve üreticinin kalkınması için gerekli olarak verilecek” dedi.

Tugay, ilçedeki esnaf da ziyaret ederek, listeleniyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş