Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Can: Kapımız tüm siyasi partilere açık

Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Can, 31 Mart yerel seçimleri öncesi basın açıklaması yaptı. Çankırılıları birlik olmaya davet eden Can, “Çankırılının kapısı bölücüler hariç ülkemizdeki tüm siyasi partilere açıktır. Bundan sonra Çankırılıların siyasetteki varlığı 3, 5 meclis üyeliğiyle geçiştirilebilecek kadar küçük olmamalıdır. Kendi duruşumuzu sergilemek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Can: Kapımız tüm siyasi partilere açık
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Can, beraberinde; İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Önder Tozan, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve Şaban Can, Doğu Marmara Çankırı İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Bahadır Aligül, Ege ve Akdeniz Çankırı İl Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail İzmirlioğlu ile ortak basın açıklamasında bulundu.

Her Çankırılının kendi komşuları olduğunu vurgulayan Can, “Seçimler, bireylerin özgür iradeleriyle tercihlerini yansıttığı süreçlerin adıdır. Bu özgürlük ancak bireylere daha fazlasını vaat ediyorsa paylaşılabilir. İnsanların özgürlüklerini ilk paylaştıklarıysa komşularıdır” dedi.

 “GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

Yola çıkma amaçlarının, dört bir tarafa ve düşünceye dağılmış hemşeri STK’ları bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Can, “Bu yoldan dönmeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Bizi bu kutlu yolda engelleyecek olan tek şey ise yine bölünmüş bir Çankırı’dır. Yanımızda yer alarak “’Çankırı için birlik görüntümüze’ katılması gereken STK temsilcisi arkadaşlarımızın siyaseten peşin tavır belirlemiş olasılıkları dahi bizleri bölünme ve dolayısıyla da daha kolay yutulma tehlikesiyle karşı karşıya bırakabilir” ifadelerini kullandı.

Her Çankırılının hakkını savunacaklarını aktaran Can, “Her Çankırılı hakkı olanı almak zorundadır. Bizler de bu uğurda ekibimizle birlikte ter akıtacağımızın sözünü buradan bir kere daha vermek istiyoruz. Çankırılının kapısı bölücüler hariç ülkemizdeki tüm siyasi partilere açıktır. Bundan sonra Çankırılıların siyasetteki varlığı 3, 5 meclis üyeliğiyle geçiştirilebilecek kadar küçük olmamalıdır. Kendi duruşumuzu sergilemek zorundayız” şeklinde konuştu.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş