Bolat: İstanbul’da 5 yıl önce bir yol kazası oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Güngören’de konuştu. Bolat, Biliyorsunuz İstanbul’da geçen dönem 5 yıl önce bir yol kazası oldu. Olabilir vatandaşlarımızın takdiridir. Başımızın üstünde yeri var. Saygı duyuyoruz her zaman. Ama 25 yıl İstanbul’a, Ankara’ya olan o hizmetler kervanı adeta durdu. Sadece durmadı, geriye gitti. Yani bir 5 yıl kaybetmedik. Aslında bir 10 yıl kaybettik dedi.

Bolat: İstanbul’da 5 yıl önce bir yol kazası oldu
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Güngören’de sergi açılışı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bakan Bolat ilk olarak Güngören Gösteri Merkezi’nde ‘Zarafetin Dokunuşu Sergisi’nin açılışına katıldı. Sergi açılışının ardından Haznedar’da bulunan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.

Bolat: İstanbul'da 5 yıl önce bir yol kazası oldu

Bolat, “31 Mart geliyor. Bir ay sonra önemli bir imtihan. Ondan sonra 4 yıl 2 ay seçim yok. Ama belediyelerde de 5 yıl seçim olmayacak. Biliyorsunuz İstanbul’da geçen dönem 5 yıl önce bir yol kazası oldu. Olabilir vatandaşlarımızın takdiridir. Başımızın üstünde yeri var. Saygı duyuyoruz her zaman. Ama 25 yıl İstanbul’a, Ankara’ya olan o hizmetler kervanı adeta durdu. Sadece durmadı, geriye gitti. Yani bir 5 yıl kaybetmedik. Aslında bir 10 yıl kaybettik. 5 yıl boyunca yapılmayanlar ve şehrin 5 yıl geriye gitmesi. Önümüzde bir ay var. Hepimizin kapı kapı çalıp, çalışması çok önemli. Herkesin akrabası, ailesi, çocukları, çevresi, arkadaşları, komşuları var. Mutlaka onlarla da konuşup ikna etmemiz lazım. İstanbul’umuzun, Ankara’mızın, büyükşehirde bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü olmamalı. Büyük bir kayıp olur. Kendiniz için çocuklarınız için, aileniz için, geleceğiniz için, şehrin geleceği için. Şehir eğer hizmet alırsa şehrin değeri yükselir. Evlerinizin, bahçelerinizin, sizin dükkanlarınızın değeri yükselir. Ama şehir kaybederse sizin de varlığınızın değeri düşer. Bu kadar basit. Bakın 5 yılda büyükşehirde aklınıza gelebilecek bir hizmet görebiliyorsanız söyleyin. Ama eğer o zaman AK Parti kazanmış olsaydı İstanbul çok büyük değer artışı kazanacaktı. Salgında, depremde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi müthiş hizmetler yapabilirdi. Ama yapılmadı. Büyükşehri de AK Parti Cumhur İttifakı olarak kazanırsak Güngören’de daha büyük hizmetler alacak. Onun için Bünyamin Demir bey Güngören’de, Murat Kurum bey inşallah büyükşehirde hep birlikte seçtireceğiz” dedi.

Bolat: İstanbul'da 5 yıl önce bir yol kazası oldu

“SEÇİM GÜNÜ SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ VE GÖNÜLLERİ FETHEDECEĞİZ”

Bakan Bolat, “Bütün seçmenlere çok önemli görev düşüyor. Kadınlar sadıktır, duygusaldır ikna edebilir. Çocuklarına, akrabalarına konuşabilir. Her birinizden en az 50’şer kişiyle konuşup ikna etmenizi rica ediyoruz. Bu sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi değil. Bu kendimizin seçimi. Bu sadece Bünyamin Demir’in, Murat Kurum’un seçimi değil, Ak Parti’nin, MHP’nin, Büyük Birliğin seçimi değil, hepimizin seçimi. Birlikte inşallah dayanışma içinde çalışacağız. Seçim günü sandıklara sahip çıkacağız ve gönülleri fethedeceğiz. Allah’ın izniyle Güngören’de Bünyamin Demir, Büyükşehir’de Murat Kurum için oylarımızı atacağız” diye konuştu.

Bolat: İstanbul'da 5 yıl önce bir yol kazası oldu

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş