Birol Aydın’dan ‘bıçaklı saldırı’ açıklaması: Bu durumu kabul etmiyoruz

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, partisinin Bahçelievler’de gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında parti heyetine yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, “Bu durumu da kabul etmediğimizi, kabul edemeyeceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

Birol Aydın’dan ‘bıçaklı saldırı’ açıklaması: Bu durumu kabul etmiyoruz
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarına seçim çalışmaları sırasında bıçaklı saldırı gerçekleşti. Şirinevler Mahallesinde yaşanan olayda, esnaf ziyaretinde bulunan Saadet Partili gruba sözlü ve bıçaklı saldırıda bulunuldu. Saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunulurken saldırgan da gözaltına alındı.

‘BU DURUMU KABUL ETMEYECEĞİZ’

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın, “Bugün Bahçelievler ilçemizde İlçe Belediye Başkan adayımız ve arkadaşlar, seçim çalışması ve esnaf ziyareti esnasında bir esnafa gidiyorlar. Orada uygunsuz sözlerle, küfürlerle muhatap oluyorlar. Dükkanı terk edip caddeye çıkınca da suçlu olan kişi, arkadaşlarımıza arkadan bıçakla saldırı yapıyor. Şükür ki ileri derecede bir durum yok. Suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapılacak. Savcılığa intikal etti. Tabii bu tip durumlar, seçim sathında hiç de arzu etmediğimiz hadiselerdir. Bir kısım siyasilerin yanlış tutumları, seçmenin tutum ve davranışlarını bu yönde etkiliyor. Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ama bu durumu da kabul etmediğimizi, kabul edemeyeceğimizi ifade ediyoruz” dedi. (DHA)

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş