ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ TERÖR DESTEKÇİLERİNİN KONFERANSINA NEDEN OLUR VERDİ?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü skandal konferansa neden olur verdi?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ TERÖR DESTEKÇİLERİNİN  KONFERANSINA NEDEN OLUR VERDİ?
Yayınlama: 25.10.2022
A+
A-

 

Üniversite Rektörünün Cumhurbaşkanımız hakkında inanılmaz ifadelerle, uluslararası Türkiye düşmanı ve terör destekçilerinin ağızlarından düşürmediği skandal ifadelere imza atan Disk Başkanı Arzu Çerkezoğlu’na  konferans yapmasına ve üniversite içinde kimlikleri bile belli olan terör destekçilerinin katılım sağladığı bir konferansa izin verdiği kamuoyunda şaşkınlıkla ve kızgınlıkla karşılandı.

 

 

Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın göreve geldiğinden bu yana Rektörlük Yardımcılıklarına  yaptığı atamalardaki şaibeler ortadan kalkmamışken tam 2023 seçim arifesinde böyle bir konferansa izin vermesi kamuoyunda “Fuat Hoca Fetö yapılanması ve terör destekçilerinin baskılarına boyun eğdi” yorumlarına neden oldu.

 

Disk Başkanının sarf ettiği akıl almaz bir şekilde;

 

“IŞİD başta olmak üzere tüm cihatçı çetelerin baş destekçisi, savaş çığırtkanı Tayyip Erdoğan” diyen DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu’na konferans yaptırmasının, Üniversite içindeki terör yapılarına ve etkinlik yapmalarına ve bu yapılan konferansa bir çok terör örgütü sempatizanının katılımına izin müsaade eden Rektör Erdal’ın nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş