Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan’dan güzel haber: Leflerim temiz, çarşamba günü kitle alınacak

Akciğerinde bir kitle tespit edilen Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili güzel haberi verdi. Yapılan testlerde lenflerinin temiz çıktığını duyuran Çağlayan, çarşamba günü akciğerindeki kitlenin alınacağını söyledi.

Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan’dan güzel haber: Leflerim temiz, çarşamba günü kitle alınacak
Yayınlama: 28.11.2022
A+
A-

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda akciğerinde kitle tespit edildiğini ve tedavileri başlanacağını söyledi. Bu süreçte çalışmama kararı alan Çağlayan, yeni bir paylaşım yaparak son durumu hakkında bilgi verdi.

“LENFLERİM TEMİZ ÇIKTI”

Ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere. Herkese her şey için çok teşekkürler, sevgiler.”

Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan'dan güzel haber: Leflerim temiz, çarşamba günü kitle alınacak
Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı: Acı çekmek istemiyorum Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan'dan güzel haber: Leflerim temiz, çarşamba günü kitle alınacak
Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandı
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş