Elon Musk, ilk bebeğinin kollarında öldüğü iddia etmişti! Eski eşi açıklama yaptı

Geçtiğimiz haftalarda Twitter’ı satın alan ve şirkette yaptığı radikal değişiklilerle tüm dünyanın odağında olan Elon Musk, son olarak komplo teorisyeni Alex Jones’un sosyal medya platformunda kapatılan hesabını yeniden açıp açmayacağına dair bir soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Konuyla ilgili açıklama yaparken Justine Wilson ile evliliğinden dünyaya gelen ilk bebeğinin kollarında öldüğünü paylaşan Musk, takipçilerinin dikkatini çekti. Teknoloji devinin duygusal sözleri hakkında soru soran Twitter kullanıcılarına ise ünlü ismin eski eşi Wilson’dan cevap gecikmedi. İşte detaylar…

Elon Musk, ilk bebeğinin kollarında öldüğü iddia etmişti! Eski eşi açıklama yaptı
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

Elon Musk ve Twitter’ın eski patronları arasında nisan ayından beri devam eden çekişmeli satış anlaşması, nihayet geçen hafta sonuçlanmıştı. Tarafların mahkemelik olmasıyla olaylar başka bir boyuta taşınmış ve birçok kişi Musk’ın platformu satın almayacağını düşünmeye başlamıştı. Tesla ve SpaceX CEO’su Musk ise mahkemeden önce davranmış ve 27 Ekim’de imzayı atarak Twitter’ın resmen sahibi olmuştu.

TRUMP VE WEST’İN HESAPLARINI AÇTIRDI

ABD’li milyarder Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra bu sosyal platformda hesapları kapatılmış olan ABD eski başkanı Donald Trump ile şarkıcı Kanye West’in hesaplarını açtırdı. CEO, hesabı kapatılmış bir başka isim olan, komplo teorisyeni Alex Jones’un ise Twitter’a dönmesine asla izin vermeyeceğini söyledi.

Elon Musk, ilk bebeğinin kollarında öldüğü iddia etmişti! Eski eşi açıklama yaptı

Ünlü isim, Sandy Hook okul katliamına ‘aldatmaca’ dediği için kurbanların ailelerine 1,4 milyar dolardan fazla ödeme yapmasına karar verilen Jones’u sosyal medya platformundan uzak tutma kararında; yeni doğmuş oğlunu kaybetmenin yarattığı travmanın önemli bir etken olduğunu açıkladı.

2002 yılında ilk çocukları Nevada Alexander Musk’ı kucaklarına alan Musk ve ilk eşi, Kanadalı yazar Justine Wilson; oğullarını 10 haftalıkken ani bebek ölümü sendromu nedeniyle trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti.

“MERHAMET DUYMUYORUM”

PageSix’te yer alan habere göre; konuyla ilgili konuşan Elon Musk, Alex Jones’u kastederek şu ifadeleri kullandı:

İlk çocuğum kollarımda öldü. Son kalp atışını hissettim. Çocukların ölümünü çıkar, siyaset veya şöhret için kullanan hiç kimseye merhamet duymuyorum.

Elon Musk, ilk bebeğinin kollarında öldüğü iddia etmişti! Eski eşi açıklama yaptı

ESKİ EŞİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

51 yaşındaki Elon Musk’ın 2000-2008 yılları arasında evli kaldığı ilk eşi Justine Wilson (50), teknoloji devinin hayatını kaybeden oğullarıyla ilgili konuşması karşısında sessizliğini bozdu. Bebeklerinin ölüm nedenini merak eden bir Twitter kullanıcısına cevap veren Justine, şöyle yazdı:

Ani bebek ölümü sendromu, oğlumu yaşam destek ünitesine bağlayan olaydı. Beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. Ve bu benim dışımda kimse için önemli olduğundan değil, çünkü bu hayatımın en kutsal ve belirleyici anlarından biriydi ama öldüğü anda onu kollarında tutan kişi bendim.

DAHA SONRA 5 ÇOCUKLARI OLDU

Justine Wilson, Elon Musk ile yaşadıkları acı kaybın ardından 2004 yılında ikizleri Griffin ve Xavier’i, 2006 yılında ise üçüzleri Kai, Saxon ve Damian’ı dünyaya getirdi. ABD basınında çıkan haberlere göre bu hamileliklerin hepsi tüp bebek yöntemiyle gerçekleşmişti.

ANİ BEBEK ÖLÜMÜ SENDROMU NEDİR?

Görünürde sağlıklı olan bir bebeğin 1 yaş öncesi hiçbir ön belirti göstermeden ve başka tıbbi nedenlerle açıklanamayacak bir biçimde uyku sırasında beklenmedik bir biçimde ölmesi ‘Ani Bebek Ölümü Sendromu (ABÖS)’ (Sudden Infant Death Syndrome, SIDS) olarak tanımlanır.

SANDY HOOK SALDIRISI

10 yıl önce, Sandy Hook ilkokulu saldırısında, 20’si çocuk 26 kişi hayatını kaybetmişti. Olay, ABD’nin en ölümcül ilkokul katliamı olarak kayıtlara geçmişti. Ancak Amerikalı komplo teorisyeni Alex Jones, saldırının aldatmaca olduğunu öne sürmüş ve bunda ısrar etmişti. Jones, yıllarca ilkokul katliamında kimsenin ölmediğini öne sürmüş, ölenlerin yakınlarını kriz aktörleri olarak nitelemişti. Hatta bazılarının hiç var olmadığını savunmuştu.

Komplo teorisyeni durmayınca, 8 kurbanın yakını ve olaya müdahale eden bir FBI ajanı, Jones’a dava açıp, tazminat talep etmişti. Jüri, aileleri ve ajanı haklı bulmuştu.

Elon Musk, ilk bebeğinin kollarında öldüğü iddia etmişti! Eski eşi açıklama yaptı

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş