AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Çolak: Oyların yüzde 62’sini alacağım

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde çok iddialı olduğunu belirterek Geçen yerel seçimlere baktım; yüzde 35’e, yüzde 62 gibi bir sonuç vardı. Şimdi kum saatini ters çevirin. İddia ediyorum yüzde 62 alacağım. Bunun sinyalini alıyorum. Çünkü gördüğüm manzara şu artık Nilüfer’de yaşayanlar, ‘Bıktık’ diyor. Bu iş değişiyor. Çünkü artık Nilüfer’de taşınabilir ve kaldırabilir bir durum yok. Belediyecilik yapılmıyor. Bunu çok iddialı söylüyorum. Belediyeciliğin dışında her şey yapılıyor dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Çolak: Oyların yüzde 62’sini alacağım
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-

AK Parti tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, Nilüfer Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Celil Çolak, düzenlediği basın toplantısı ile projelerini anlattı. Toplantıya, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve çok sayıda partili katıldı. Çolak toplantıda, göreve seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri kamuoyu ile paylaştı. Nilüfer’in çok özel bir ilçe olduğunu belirten Çolak, “Nilüfer potansiyelden aldığı güçle, doğasıyla, insanlarıyla, Bursa’nın en özel ilçesidir. Ne mutlu bana ki bu ilçede ilçe başkanı olarak, meclis üyesi olarak hizmet etmek nasip oldu. Şimdi de sizlerin karşısına belediye başkan adayı olarak gelmek beni son derece mutlu etti. Son 20 yılda dünya da ülkemiz çok değişti. Ancak üzülerek görüyorum ki son 20 yılda Nilüfer bu değişime ayak uyduramadı. Ülkemizin yakaladığı değişim ilçemizde aynı oranda yansımadı” diye konuştu.

 ‘NİLÜFER GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURULACAK’

Seçimlerde büyük bir başarı elde edeceklerine inandıklarını ifade eden Çolak, “Sokakta geziyorum, Nilüfer hazır ve kararlı. Bu sefer Nilüfer gerçekten çok farklı. Öyle inanıyorum ki Nilüfer gerçek belediyecilikle buluşturulacak. Şehir estetiği, kimliği ve ruhu olan, geleceği bugünden planlanmış, her bir ferdinin hayat kalitesini, yaşam standardını yükseltmiş bir Nilüfer’i birlikte inşa edeceğiz. O nedenle ‘Değiştir Nilüfer’ diyor, yerel seçimlerin ilçemize, ülkemize demokrasi şöleni havasında geçmesinin ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 ‘KUM SAATİNİ TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ’

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduğunu belirten Çolak, “Geçen yerel seçimlere baktım; yüzde 35’e, yüzde 62 gibi bir sonuç vardı. Şimdi kum saatini ters çevirin. İddia ediyorum yüzde 62 alacağım. Bunun sinyalini alıyorum. Çünkü gördüğüm manzara şu. Artık Nilüfer’de yaşayanlar, ‘Bıktık’ diyorlar. Bu iş değişiyor. Çünkü artık Nilüfer’de taşınabilir ve kaldırabilir bir durum yok ortada. Belediyecilik yapılmıyor. Bunu çok iddialı söylüyorum. Belediyeciliğin dışında her şey yapılıyor. Ben iddia ediyorum kum saatini tersine çevirebilirsiniz. Bekliyorum, şafak sayar gibi sayıyorum” ifadelerini kullandı. (DHA)

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş