AK PARTİ ESKİŞEHİR TEŞKİLATI SEÇİM AREFESİNDE YILMAZ ŞAHİN ENGELİNEMİ TAKILACAK

AK PARTİ ESKİŞEHİR TEŞKİLATI SEÇİM AREFESİNDE YILMAZ ŞAHİN ENGELİNEMİ TAKILACAK
Yayınlama: 01.05.2023
A+
A-

Eskişehir Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Şahin Seçim Koordinasyon Merkezlerindeki yapılan programlardan verim alamayan Vekil Adayları  şikayetçimi?

İl başkan Yardımcısı seçim koordinasyon başkanı Yılmaz Şahin, kendinin yaşı gereği çalışmadığından, genç ve dinamik yönetici İlknur Mumcuyu SKM başkan Yardımcısı yaptı. Kısa zaman içinde kendinin yaşının ilerlemesi, yardımcısının tecrübesizliği ile SKM ler başarılı olamadı.  İlknur mumcu görevden alınarak yerine başka bir bayan yönetici verildi. Seçime çok az kaldığı için Parti teşkilatı içerisinde bir panik havası olduğu iddia ediliyor.

VOLKAN DOĞANIN TAVSİYE ETTİĞİ TECRÜBELİ İSİMLERİ ALMAMASI SKM ÇALIŞMALARINI ZORAMI SOKTU?

İlk görevlendirmelerin öncesinde Volkan Doğan bizzat yılmaz Şahini aradığı ve Yılmaz Şahine iki isim verdiği  Volkan Doğanın  “2 seçim yaşamış bu kişiler seni çok rahatlatır, arkana yaslan ve izle” dediği fakat Şahinin bu isimlerle görüşmediği tartışılırken SKM lerdeki bu koordinasyonsuzluk teşkilat içerisinde huzursuzluğa yol açtığı biliniyor.

Volkan Doğan’ın verdiği isimler eski teşkilat yöneticileri olan  Ahmet Yılmaz diğeri ise namı değer (Sosyete Gökhan) Gökhan Yıldırım.

Yılmaz Şahin’in başarısızlığı dillendirildiği teşkilatta huzursuzluk çıktığı ve  Volkan Doğan’ın tekrar Şahini arayarak ” hem kendini bitirdin hem de Salih başkana zarar verdin” dediği iddia ediliyor.

Buna sesiz kalan Yılmaz Şahin’in durumu nasıl toparlayacağı  ve bu SKM lerdeki başarısızlık seçim sonunda hem İl yönetiminin hem de Şahinin geleceğini tartışmalı hale getireceği ilgililerce konuşuluyor.

Kaynak: www.sonbasin.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş