6’lı masanın adayı kim olacak? İşte AK Parti’nin anketinde Erdoğan’a en yakın çıkan isim

Konuk olduğu canlı yayında yapılan son anketlere göre partisinin oy oranına ilişkin rakamları paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “AK Parti yüzde 41-42 gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tek başına yüzde 52’yi garantiliyor. Anketlerde Erdoğan’dan sonra 2. sırada Kılıçdaroğlu var” ifadelerini kullandı.

6’lı masanın adayı kim olacak? İşte AK Parti’nin anketinde Erdoğan’a en yakın çıkan isim
Yayınlama: 13.01.2023
A+
A-

Genel seçimler yaklaşırken partilerin masalarında olan anket çalışmalarında da yoğunluk sürüyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk’te Hande Fırat’la Gece Görüşü programına katıldı. Şen, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın oy oranlarını açıkladı.

“YÜZDE 52’Yİ GARANTİLİYOR”

AK Parti’nin yüzde 41-42’lik bir oy oranına sahip olduğunu ifade eden Şen, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tek başına yüzde 52’yi garantiliyor. Temmuzdan beri oy oranı yükseliyor. Kaizen yapıyoruz. Adım adım yükseliyor. Böyle bir durumda Cumhur İttifakı’nın Meclis’te azınlığa düşmek ya da seçimin tekrarlanması gibi bir durumu söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ SIRADA KILIÇDAROĞLU VAR”

Peki AK Parti’nin anketlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en yakın çıkan isim kim? Muhalefetin adayı olması muhtemel isimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Şen, “Her aday adayı, kendisini aday olarak görür. Bu öz saygının gerekliliğidir. Ama oradaki mertebeyi iyi ayarlamak lazım. Anketlerde Erdoğan’dan sonra 2. sırada Kılıçdaroğlu var” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş