2 yıl 7 ay ceza alan İmamoğlu’ndan yeni açıklama: Milletimizin sesi asla kısılmadı ve kısılmayacak

YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı temel atma töreninde “Allah biliyor ki bu ülkenin sesi kısılmayan 85 milyon insanı var. Milletimizin sesi asla kısılmadı ve kısılmayacak” dedi. İmamoğlu’nun sözleri alandakiler tarafından alkış aldı.

2 yıl 7 ay ceza alan İmamoğlu’ndan yeni açıklama: Milletimizin sesi asla kısılmadı ve kısılmayacak
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halaskar Yaşam Merkezi Temel Atma Töreni kapsamında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, yaşam merkezi içerisinde kız öğrenci yurdu, kütüphane, kafe, yemekhane, otopark ve caminin yer alacağını dile getirdi.

“MİLLETİMİZİN SESİ ASLA KISILMAYACAK”

Konuşmasında hakkında verilen 2 yıl 7 aylık hapis cezasına da değinen İmamoğlu, “Burada olan herkese teşekkür ediyorum. 2 günden bu yana devam eden süreç nedeniyle soğukta kaldık, hastalandım. Rüzgar da esince hafif sesimi kıstı ama Allah biliyor ki bu ülkenin sesi kısılmayan 85 milyon insanı var. Milletimizin sesi asla kısılmadı ve kısılmayacak” dedi.

“BİR EKREM’İN SESİ KISILMIŞ NE OLACAK”

İmamoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yani bir Ekrem’in sesi kısılmış ne olacak. Sesi kısılmayan bir milletimiz var. Bugün sizlerle bir arada olmaktan, kıymetli dostlarımızla olmaktan çok mutluyum. Olağandışı bir süreçten geçiyoruz ama bu sürecin panzehri çok çalışmak ve iyi niyetli olmak.”

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş