15 Temmuz Hain Darbe Girişiminden sonra Meydan Nöbeti için kurulan Sahnelerin ve tüm Sistemlerin Parasının 6 yıldır Ödenmediği İddiası Kamuoyunda Şok Etkisi Yarattı.

15 Temmuz Hain Darbe gecesi sokaklara akın eden Vatandaşlar darbeyi püskürtmüş, milyonlarca vatan sevdalısı kadın, erkek, yaşlı, genç, çoluk çocuk meydanlara inmiş vatan hainlerinin darbe girişimine karşı büyük bir cesaret örneği göstermiş, dünyada eşi benzeri görülmemiş biçimde darbeye karşı darbe yapmıştı

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminden sonra Meydan Nöbeti için kurulan Sahnelerin ve tüm Sistemlerin Parasının 6 yıldır Ödenmediği İddiası Kamuoyunda Şok Etkisi Yarattı.
Yayınlama: 29.09.2022
A+
A-

16 Temmuz tarihinden itibaren darbe tehlikesi henüz geçmemişken, darbeye darbe ile karşılık veren ferasetli Türk milleti Cumhurbaşkanımızın çağrısına uymuş meydanları tam 30 gün boyunca terk etmemişti.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir Valilik meydanında toplanan on binlerce vatandaş gece  gündüz meydanlarda sabahlamış yemek ve diğer ihtiyaçlarını dahi meydanda kurulan çadırlarda karşılamıştı.

Valilik meydanına sivil toplum kuruluşları başkanlarının ve Eskişehir’in önde gelen insanlarının konuşma yapabilmesi için kurulan dev sahnelerin, ışıklandırma sistemlerinin, ses sistemlerinin reklam afiş gibi materyalleri kiraladıkları ve basımını yaptırdıkları tüm reklam işlerinin paralarının tam 6 yıldır ödenmediği iddiaları kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

 

6 Yıldır ödenmeyen bu paraların, hizmeti aldıkları firmayı çok zorda bıraktığı geçen yıllar içinde ismi geçen firmanın batma noktasına geldiği tarafımıza gelen bilgiler arasında.

 

O dönemde de Ak Parti  Milletvekili olan şimdiki üç Ak Parti Milletvekilinin bu olaydan haberdar olduğu, borcun ödenmesi için hiçbir girişimde bulunmadıkları iddia ediliyor.

 

İktidar Partisinin Milletvekillerinin iddia edilen bu üzücü olaya bir an önce müdahil olmaları, 6 yıldır ödenmeyen o dönemin şartlarında 400 bin lira gibi bir rakam olan parayı ödemeleri veya ödenmesi için çaba sarf etmeleri eğer iddialar doğru değilse ve bu paralar ödendiyse dekontları ile birlikte kamuoyuna bir açıklama yapmaları  gerekmektedir.

 

İktidar Partisinin  Milletvekillerinin bu üzücü olaya nasıl bir tepki vereceği 15 temmuz hain darbe girişiminde  canı pahasına meydanlara inen kahraman Türk milletinin ve Eskişehir halkının merakla beklediği iddia edilmektedir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş