Yürek Çıkmazı 17. bölüm fragmanı! Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yürek Çıkmazı yeni bölümde ne olacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Konusu ile dikkat çeken filmde başarılı oyunculuk performansları beğeni toplarken Yürek Çıkmazı 17.bölüm fragmanı izle! Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı İZLE! linkleri araştırılıyor.

Yürek Çıkmazı 17. bölüm fragmanı! Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yürek Çıkmazı yeni bölümde ne olacak?
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-

Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı İZLE! Sevilen dizi Ömer, TRT 1 ekranlarında bu akşam izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İzleyiciler, Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragman linki araştırılıyor. Yürek Çıkmazı 17. bölüm fragmanı! Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanı İZLE!

YÜREK ÇIKMAZI SON BÖLÜM NE OLDU?

Ali Fuat’ın iftiraya kurban gittiğini öğrenen Halil, artık ona başka bir gözle bakmaya başlar. Kendisine gösterdiği sıcak ilgiyi karşılıksız bırakmaz. İkili arasında zaman içinde baba oğul ilişkisi kurulur. Halil, bir yandan da Zeynep’in güvenini kazanmak ve Yürek Çıkmazı’nda kalıcı olduğunu göstermek istediği için, Ali Fuat’ın iş teklifini kabul eder. Artık tek amacı Zeynep’i de buna inandırmaktır.

İlker’i eve çağırarak Birsen’i çocuklarının önünde rezil eden Yılmaz, amacına ulaşır. Birsen kendi ağzıyla babasının evinde kalacağını söyler. Annesinin bir gün o evden çıkabilme ihtimaline tutunan Seray büyük bir hayal kırıklığına uğrarken, Yusuf annesini ölen babasına ihanetle suçlar. Babasının manipülasyonuna maruz kalan Feride, hamileliğini kullanarak Kıvanç’ı peşinde koşturmak ister ancak umduğunu bulamaz.Babasının evine doğalgaz döşetme talebi, Kıvanç tarafından hiç beklenmedik bir şekilde cevaplanır.

YÜREK ÇIKMAZI 17.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Yürek Çıkmazı dizisinin 17.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizin içinde yer alacaktır.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş