Yola atlayan başıboş sokak köpeği kazaya neden oldu

Tekirdağ’da seyir halindeki bir aracın sürücüsü, yola atlayan başıboş sokak köpeği nedeniyle kabusu yaşadı. Arkadan gelen araçların çarpmamasına özen göstererek frene basan sürücü köpeğe çarptı. Arabada maddi hasar oluşurken köpek ise veterinere götürüldü.

Yola atlayan başıboş sokak köpeği kazaya neden oldu
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-

Tekirdağ‘ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yol kenarından anayola atlayan başıboş sokak köpeği kazaya sebep oldu. Aniden frene basan araçta maddi hasar oluşurken bacakları kırılan köpek ise veterinere götürüldü.

ARAÇTA MADDİ HASAR VAR

Sabah saat 08.00 sularında işe gitmek için anayolu kullanan Hayrettin Ç. kontrolündeki otomobil, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan Vahit İnce Üst Geçidi’nin altından anayola atlayan sokak köpeğine çarptı. Kazanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, kazaya sebep olan köpeğin ise bacaklarının kırıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre kaza sonrası yol kenarına çekilen köpek vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü.

Yola atlayan başıboş sokak köpeği kazaya neden oldu

“DAHA KÖTÜSÜ DE OLABİLİRDİ”

Olay sonrası yaşanılan kaza hakkında açıklamada bulunan araç sürücüsü Hayrettin Ç., “Yolda 60 kilometre hız ile gidiyordum. Eğer fren yapsaydım durma şansım vardı fakat arkamda beni çok yakın mesafeyle takip eden araçla başka bir kazaya neden olmamak için frene hafif basmaya ve kendimi yavaşlatmaya çalıştım. Fakat olduğum hızın etkisiyle yola atlayan köpeğe çarptım. Kazayı yapar yapmaz arabamı kenara çekip, çarptığım köpeği yoldan aldım. Aracımda maddi hasar oluştu ama daha kötüsü de olabilirdi. Yol yapımı nedeniyle yolun ortasından kaldırılan çitler sonrası bu yoldan karşıya insanlar da geçmeye başladı. Köpek değil de bir insan atlasaydı yola o zaman ne olacaktı. Bu olayların daha fazla yaşanmaması için yetkililerin gereğini yapması gerekiyor” diye konuştu.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş