Yeni sosyal medya uygulaması Threads nedir, nasıl kullanılır?

Meta’nın Twitter’a rakip olarak geliştirip yayınladığı Threads nedir? Kullanıcılar Threads’ı nereden indirecek ve nasıl kullanacak? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni sosyal medya uygulaması Threads nedir, nasıl kullanılır?
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

Meta Twitter’a meydan okuyan yeni rakibi Threads’i resmi olarak yayınladı. Instagram bugün, Instagram kullanıcılarının 500 karaktere kadar metin; bağlantılar; fotoğraflar ve 5 dakikaya kadar videolar da dahil olmak üzere kısa güncellemeler yayınlamak için mevcut kimlik bilgileriyle kimlik doğrulaması yapmalarına olanak tanıyan metin tabanlı sosyal ağ uygulaması Threads kullanıcıların indirimine sundu. 

Yeni sosyal medya uygulaması Threads nedir, nasıl kullanılır?

TREADS NEDİR?

Peki Meta’nın yeni sosyal medya uygulaması Threads nasıl indirilir ve nasıl kullanılır?

Genel Bilgi: Threads, Facebook ve Instagram’ın da sahibi olduğu META şirketi tarafından geliştirilmiş, Twitter’a rakip olarak servis edilen yeni bir sosyal ağdır. Üretici şirket ismi Instagram olarak geçmektedir.

UYGULAMAYI İNDİRME VE KULLANMA KILAVUZU

1) Uygulamayı Android için Google Play Store’dan, IOS için App Store’dan “Threads, an Instagram app” şeklinde arama yaparak indirebilirsiniz. Threads uygulaması ile karıştırılmamalıdır. META şirketinin uygulaması siyah logoludur ve üretici firma isminde Instagram yazmaktadır. Korsan veya benzer isimli uygulamalara karşı dikkatli olunmalıdır.

2) Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra ilk giriş ekranında sizi Instagram hesabınız karşılıyor. Eğer cihazda birden fazla Instagram hesabı varsa değiştirebilir veya başka bir hesapla giriş yapabilirsiniz.

3) Uygulama Instagram ile entekre olduğundan Instagram kullanıcı adı ve şifre ile girdikten sonra üyeliğiniz yapılmış olacaktır.

4) Profil bilgilerini dilerseniz Instagram ile eşleştirebilir dilerseniz yeni bilgiler girebilirsiniz.

5) Instagram’da takip ettiğiniz kullanıcıları ve sizi takip edenleri bu uygulama da takibe alabilir veya çıkartabilirsiniz.

6) Eğer hesabınız Instagram’da doğrulanmışsa bu uygulamada da mavi doğrulama işaretine sahip olursunuz.

7) Threads uygulamasında hesap bilgilerinde güncelleme yapmak istediğiniz zaman sizi Instagram’a yönlendirir oradan da META Hesap Bilgileri kısmı açılır tüm yapılan değişiklikler kullanılan META uygulamalarında geçerli olur.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş