Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi? İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi?

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bugün saat 16.00’da basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmuştu. TBMM’de kameraların karşısına geçen Ağıralioğlu, Millet İttifakı’nda adaylık sürecinde yaşananlarla ilgili ateş püskürdü. Peki, Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi?

Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi? İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi?
Yayınlama: 22.03.2023
A+
A-

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına itiraz eden Ağıralioğlu, “Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız” dedi. Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi?İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti mi?

YAVUZAĞIRALİOĞLU İSTİFA ETTİ Mİ?

Ağıralioğlu’nun açıklamalarından satır başları: “Biz bugün çok önemli bir eşiğe geldik. Milletimizin ihtiyacı böyle olduğu için arz ediyorum. Vicdan sıkışmıştır. Tarih sıkışmıştır. Tercih sıkışmıştır. Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız.

HDP aday çıkarmayacağını açıkladı. Söylüyorum ki HDP’nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Ben defalarca ifade ettim. HDP’ye oy veren 6 milyon seçmen, herhangi bir partimiz, HDP’ye oy veren vatandaşlarımızın oyunu alabilirse ben bunun övüncüyle yaşarım. Ancak Türk devletine katil diyen HDP yöneticilerini görüyorum. Devlete katil derken cüretkarlığı bir kere PKK’ya katil diyerek gösteremediniz. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde, devletin örselenmesine razı değilim. İYİ Parti’nin emekleri ziyan edildi. İktidar olmadan bu kadar kuralsızlığı tehlikeli gördük.

İYİ Partili Ağıralioğlu istifa konusunda bir beyanda bulunmadı.

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceksiniz?

— Haberler.com (@Haberler) March 20, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş