Yasak Elma CANLI İZLE | Yasak Elma 168. bölüm İZLE! 20 Mart Yasak Elma yeni bölüm İZLE! Yasak Elma FULL HD İZLE!

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın yeni bölümü merak konusu oldu. Konusu ile dikkat çeken filmde başarılı oyunculuk performansları beğeni toplarken Yasak Elma CANLI İZLE! Yasak Elma 168.bölüm İZLE! linkleri araştırılıyor. İşte, Yasak Elma yeni bölüm izleme linki!

Yasak Elma CANLI İZLE | Yasak Elma 168. bölüm İZLE! 20 Mart Yasak Elma yeni bölüm İZLE! Yasak Elma FULL HD İZLE!
Yayınlama: 20.03.2023
A+
A-

Yasak Elma CANLI İZLE! Sevilen dizi Yasak Elma Fox TV ekranlarında her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Büyük beğeni toplayan dizi yeni bölümleri merakla bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yasak Elma dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İzleyiciler, Yasak Elma 168.bölüm izle! 20 Mart Yasak Elma Full Hd izle! canlı izleme linki araştırılıyor. İşte, Yasak Elma 168. bölüm izleme linki! Detaylar haberimizde…

YASAK ELMA SON BÖLÜM NE OLDU?

Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir. Kumru’ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru’dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia’ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz. Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

YASAK ELMA CANLI İZLE!

Yasak Elma dizisi canlı izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisi canlı olarak FOX TV’de yayınlanmaktadır.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş