Yalı Çapkını 24.bölüm İZLE! 17 Mart Yalı Çapkını yeni bölüm İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm FULL HD izle!

Star Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yalı Çapkını yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanla beklenen Yalı Çapkını adlı yapımı canlı izlemek isteyen seyirciler, Yalı Çapkını canlı izle! Yalı Çapkını 24.bölüm izle! araştırmaları yapmaya başladı. İşte, 17 Mart Yalı Çapkını canlı izleme linki!

Yalı Çapkını 24.bölüm İZLE! 17 Mart Yalı Çapkını yeni bölüm İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm FULL HD izle!
Yayınlama: 17.03.2023
A+
A-

Yalı Çapkını 24.bölüm İZLE! Başrolünde Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı aldığı Yalı Çapkını STAR TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Heyecanla beklenen Yalı Çapkını adlı yapımı canlı izlemek isteyen seyirciler, Yalı Çapkını canlı izle! Yalı Çapkını yeni bölüm canlı izle! araştırmaları yapmaya başladı. İşte, Yalı Çapkını yeni bölüm izleme linki!

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE!

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm izleme linki araştırılıyor. Yalı Çapkını yeni bölümünü canlı olarak Star Tv ekranlarından yayınlanmaktadır.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş