Vivo, UEFA EURO 2024’ün resmi ortakları arasına katıldı

Vivo, UEFA Avrupa Şampiyonası UEFA EURO 2024’ün resmi ortağı olarak atandığını ve gelecek yıl Almanya’da düzenlenecek olan turnuvanın resmi akıllı telefon sağlayıcısı olacağını açıkladı.

Vivo, UEFA EURO 2024’ün resmi ortakları arasına katıldı
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

Vivo, tüketicilerin taleplerini öncelikli kılarak profesyonel seviyede fotoğrafçılığı geniş kitlelere erişilebilir kılan teknolojiler sunmayı hedefleyen ve aksiyon dolu anları yakalamak için kullanıcılara fırsatlar sunan bir amiral gemisi akıllı telefonlar serisi sunan şirket olarak UEFA EURO 2024’ün resmi akıllı telefonu olarak atanmıştır. Bu işbirliği ile vivo, en son akıllı telefon teknolojilerini futbol sahnesinde sergileyecek ve dünya çapındaki futbol taraftarlarının ilgisini çekmeyi ve turnuvanın coşkusunu paylaşmayı hedefliyor.

UEFA ile yakın bir işbirliği içinde çalışacak olan vivo, turnuvanın başarısına katkıda bulunmak için UEFA EURO 2024 personelini vivo amiral gemisi akıllı telefonlarıyla destekleyecek. Bu işbirliği, taraftarlara özel bir şampiyona deneyimi yaşatacak etkinliklerle desteklenecek. Maç öncesi, dünyaca ünlü DJ’lerin performansları taraftar coşkusunu artırırken, her maçın ardından düzenlenecek “Maçın Oyuncusu” törenleriyle turnuvanın en iyi oyuncuları kutlanacak.

2021 yılında UEFA EURO 2020’nin resmi ortağı olarak, vivo taraftarları, maçlardaki heyecanlarını ve neşeli anları yakalayıp paylaşmaya teşvik eden bir sosyal medya kampanyası başlattı. Turnuvanın açılış ve kapanış törenlerinde taraftarların oluşturduğu içeriklere yer verildi. Ayrıca, vivo Avrupa Şampiyonası’nın 60. yıl dönümü için UEFA’ya hediye edilen unutulmaz anların fotoğraflarını yeniden canlandırmak için özel yapay zeka teknolojisinden faydalandı. Marka, bir grup futbol taraftarının düzenlediği sosyal medya girişimine destek olarak, şanslı bir taraftarın şampiyonluk finaline olan rüya seyahatini de sponsor oldu.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş