Vali Işın’dan gaziler onuruna yemek

VALİ IŞIN’DAN GAZİLER ONURUNA YEMEK

Vali Işın’dan gaziler onuruna yemek
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Vali Musa Işın ve eşi Tuba Işın tarafından gaziler ve aileleri onuruna akşam yemeği düzenlendi.

Çok sayıda gazi ve ailesinin katıldığı programda Vali Musa Işın ve eşi Tuba Işın masaları ziyaret ederek gaziler ve aileleriyle sohbet etti.

Programda bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Asım Okat, “Devletimizin her zaman arkamızda olmasından mutluluk duyuyoruz. Bugün gazilik onurunu bir kez daha hissettik. Valimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

19 Eylül Gaziler Günü’nün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “gazilik” unvanı ve “mareşal” rütbesi verilişinin 102. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Vali Musa Işın, katılımlarından dolayı tüm konuklarına teşekkür etti.

Şehitliğin en yüce mertebe olduğunu belirten Vali Musa Işın, “Vatanın her karışında kanımız var. Hiçbir aile yoktur ki bu vatan için şehit ya da gazi vermiş olmasın. Hepimizin ailesinde, geçmişinde bu topraklar uğruna canını vermiş, şehit veya gazi olmuş biri vardır. Hepsine ve hepinize minnettarız. Siz bu ülke için canınızı ortaya koydunuz. Bundan daha büyük fedakarlık yoktur ve ne yapsak size borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

Programa; Belediye Başkanı Alim Işık, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, protokol üyeleri, askeri ve mülkî erkan, STK Temsilcileri, gaziler ve aileleri katıldı.

Vali Işın’dan gaziler onuruna yemek
Vali Işın’dan gaziler onuruna yemek
Vali Işın’dan gaziler onuruna yemek
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş