Üsküdar’da otomobil takla attı : 2 yaralı

Üsküdar’da, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, park hakindeki servis minibüsüne çarptıktan sonra takla attı. Kazada, sürücü ile yanında bulunan kişi yaralandı.

Üsküdar’da otomobil takla attı : 2 yaralı
Yayınlama: 17.02.2024
A+
A-

Kaza, saat 02.30 sıralarında Barbaros Mahallesi Nuh Kuyusu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 09 U 4346 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Dilara T., kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halinde bulunan 34 LCJ 955 plakalı servis minibüsüne çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atarak savrulan otomobilin içerisinden kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Dilara T. ve yanında bulunan kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri, hafif yaralı 2 kişiye ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası, Nuh kuyusu Caddesi üzerinde trafik yoğunluğu oluşurken, kazaya karışan otomobilin çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Üsküdar'da otomobil takla attı : 2 yaralı

Kazanın görgü tanığı Samet Demirtaş, “Işıklar yanmıyordu gece olduğu için. Aracın hızla gelmesi sonucu bir ses geldi. Dönemeçte takla attı ve servis aracına vurdu. Geldiğimizde durumları iyiydi, bir şeyleri yoktu. Servis aracında da kimse yoktu. Takla atan otomobilde 2 kişi vardı. Ben geldiğimde 5 -10 saniye içinde çıktılar. Durumlarında pek bir şey yok ufak tefek kanamalar var. ” dedi.

 

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş