Üniversite öğrencilerine eğitmen eğitimi verildi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ TARAFINDAN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE, SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARI EĞİTMEN EĞİTİMİ VERİLDİ. EĞİTİME KATILAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, EKO-OKUL PROGRAMI KAPSAMINA ALINAN OKULLARDAKİ İLKOKUL VE ORTAOKUL SEVİYESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERECEK.

Üniversite öğrencilerine eğitmen eğitimi verildi
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitmen Eğitimi verildi. Eğitime katılan üniversite öğrencileri, Eko-Okul programı kapsamına alınan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere eğitim verecek.

Tepebaşı Belediyesi, kentteki çocuklar ve gençler için sürdürülebilirlik ve iklim değişikliğine karşı farkındalık oluşturacak etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Tepebaşı Belediyesi sürdürülebilir kalkınma amaçları hakkında farkındalık oluşturmak ve genç bireylere bu konu hakkında çözüm ürettirerek sürecin bir parçası olmalarını sağlamak amacıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları atölyesinin ardından gönüllü eğitmen olmak isteyen ESOGÜ Turizm Fakültesinden 20 öğrenci için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitmen Eğitimi düzenlendi.

İlkokul öğrencilerine eğitim verecekler

Sürdürülebilir kalkınma konusunda farkındalık oluşturmayı, liderleri yetiştirmeyi, bu konuda aktif bir rol almaya teşvik etmeyi ve toplulukları harekete geçirmeyi hedefleyen eğitmen eğitimiyle katılımcılar, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını öğrenme ve uygulama konusunda temel bilgi verildi. Konuyla ilgili eğitim alan üniversite öğrencileri, Eko-Okul programı kapsamına alınan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere eğitim verecek.

Konuyla ilgili destekleyici görsellerin kullanıldığı eğitimde, katılımcı öğrencilerin soruları da yanıtlandı.

Üniversite öğrencilerine eğitmen eğitimi verildi
Üniversite öğrencilerine eğitmen eğitimi verildi
Üniversite öğrencilerine eğitmen eğitimi verildi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş