Uçak kazasında hayatını kaybeden Prigojin’in ölmeden 3-4 gün önce kaydedilen görüntüsü ortaya çıktı

Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düşen uçakta hayatını kaybeden Wagner lideri Evgeny Prigojin’in ölmeden 3-4 gün önce çekilen bir görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde yaşam tehlikesinin farkında olduğu anlaşılan Prigojin’in “Beni yok etmeyi düşünen ve ne kadar kazandığımı tartışan insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” dediği görülüyor.

Uçak kazasında hayatını kaybeden Prigojin’in ölmeden 3-4 gün önce kaydedilen görüntüsü ortaya çıktı
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

Rus paralı asker grubu Wagner‘in Lideri Evgeny Prigojin’in ölmeden önce kaydettiği bir görüntü grubun sosyal medya hesabından paylaşılırken, “Beni yok etmeyi düşünen insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” diyen Prigojin’in sözleri dikkat çekti.

GRUBUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Rusya‘nın başkenti Moskova yakınlarında 23 Ağustos’ta düşen uçakta hayatını kaybeden Rus paralı asker grubu Wagner‘in Lideri Evgeny Prigojin’e ait yeni görüntüler bugün grubun sosyal medya hesabından paylaşıldı.

“2023 YILININ AĞUSTOS AYINDA…”

Görüntüde hareket halindeki bir aracın içinde görülen Prigojin, “Yaşayıp yaşamadığımı ve nasıl olduğumu merak edenler için şu anda 2023 yılının Ağustos ayında, hafta sonundayız ve ben Afrika’dayım” ifadelerini kullandı.

Uçak kazasında hayatını kaybeden Prigojin'in ölmeden 3-4 gün önce kaydedilen görüntüsü ortaya çıktı

“HAYATIMDA HER ŞEY YOLUNDA”

“Beni yok etmeyi düşünen ve ne kadar kazandığımı tartışan insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” diyen Prigojin konuşmasını sonlandırırken kameraya el salladı.

KAZADAN 3-4 GÜN ÖNCE ÇEKİLMİŞ OLABİLİR

Paylaşılan görüntülerde yaşam tehlikesinin farkında olduğu anlaşılan Prigojin’in gün olarak “hafta sonu”nu söylemesi dikkate alındığında 23 Ağustos Çarşamba günü uçak kazasında ölen Wagner liderinin videosunun yalnızca 3-4 gün önce çekilmiş olabileceği tahmin ediliyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş