Türkiye İttifakı partileri! Türkiye İttifakı’nda hangi partiler var?

Türkiye İttifakı 10 partinin bir araya gelerek seçim için çalışmalarına devam ederken vatandaşlar tarafından Türkiye İttifakı partileri! Türkiye İttifakı’nda hangi partiler var? merak ediliyor.

Türkiye İttifakı partileri! Türkiye İttifakı’nda hangi partiler var?
Yayınlama: 13.03.2023
A+
A-

Türkiye İttifakı partileri! Türkiye İttifakı 10 partinin bir araya gelerek seçim için çalışmalarına devam ederken vatandaşlar tarafından Türkiye İttifakı partileri! Türkiye İttifakı’nda hangi partiler var? merak ediliyor. Detaylar…

TÜRKİYE İTTİFAKI PARTİLERİAnadolu Birliği PartisiBüyük Türkiye PartisiÜlkem PartisiOsmanlı PartisiMilli PartiAydınlığın Geleceği PartisiYeni Yol PartisiBağımsız Cumhuriyet PartisiVatan Severler PartisiGüç Birliği PartisiTÜRKİYE İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM?

Seçimlere kısa süre kala bir isim daha cumhurbaşkanlığa aday oldu. Anadolu Birliği Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Ülkem Partisi, Osmanlı Partisi, Milli Parti, Aydınlığın Geleceği Partisi, Yeni Yol Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Vatan Severler Partisi, Güç Birliği Partisi’nin bir araya gelerek oluşturduğu Türkiye İttifakı Cumhurbaşkanı adayını belirledi.

Seçim Sonuçları

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş