Turkcell’in faturasız kullanıcıları ‘Gold’ ayrıcalığıyla kazanacak!

Turkcell, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Gold üyeliğini aktif hale getiren Turkcell kullanıcıları, 90 gün boyunca avantajlarla dolu Gold üyelik hediyelerinden faydalanabilecek.

Turkcell’in faturasız kullanıcıları ‘Gold’ ayrıcalığıyla kazanacak!
Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-

Faturasız hat kullanıcılarına özel ayrıcalıklar ve hediyeler sunan yeni üyelik programı ‘Gold’u tanıtan Turkcell; 5 GB internet, 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği, GB kazandırma garantili ‘Ekstra Salla Kazan’ hakkı ve daha birçok farklı avantajı müjdeledi. 

Turkcell, ekran yüzü Doğu Demirkol ile faturasız kullanıcılarına özel ayrıcalıklar ve hediyeler sunan yeni programı ‘Gold’u tanıttı. Kullandığı paket ne olursa olsun, Gold üyelik adımlarını tamamlayan faturasız hat sahibi Turkcell’liler, Gold üyelik ile birçok avantajdan yararlanma şansı yakalayacak. 

5 GB İNTERNET HEDİYE

Gold üyeliğini aktif hale getiren Turkcell kullanıcıları, 90 gün boyunca avantajlarla dolu Gold üyelik hediyelerinden faydalanabilecek. Kampanyaya dahil olanlar, her Gold döneminde istedikleri zaman kullanabilecekleri bir ay geçerli 5 GB internet kazanacak. Ayrıca 250 TL ve üzeri paket yüklemelerinde otomatik olarak haftalık 2 GB internet hediyesi tanımlanacak.

Gold üyeler, sadece kendilerine avantajlar sağlamakla kalmayacak, sevdiklerine de GB hediyeleri gönderme şansına sahip olacak. Kullanıcılar, ayrıcalıklarını Turkcell uygulamasında Hediye Havuzu sayfasındaki Gold Üyelik sekmesinden aktifleştirebilecek. 

YOUTUBE PREMİUM 3 AY ÜCRETSİZ

Gold üyelik kapsamında 3 ay geçerli ücretsiz YouTube Premium üyeliği de müşterilere sunuluyor. Avantajdan daha önce hiç YouTube Music Premium veya YouTube Premium abonesi olmamış Gold kullanıcılar yararlanabilecek.

Gold üyeler, her ay GB garantili ‘Ek Salla Kazan’ hakkı da elde edecek ve üstelik çağrı merkezi temsilcilerine de öncelikli bağlanma ayrıcalığına sahip olacak. Ayrıca Caribou mağazalarında da ücretsiz kahve keyfi yaşayan Gold kullanıcılar, Turkcell uygulamasındaki Hediye Havuzu sekmesinden ücretsiz kahve için SMS şifresini kolayca alabiliyor.

 

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş