Tunç Soyer, “Çok şükür” diyerek duyurdu! Metro ve tramvay seferleri yarın başlıyor

İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaşanılan olumsuzluk nedeniyle 2 gündür durdurulan metro ve tramvay seferlerinin yarın sabah yeniden faaliyetine başlayacağını duyurdu. Soyer, “Çok şükür, çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer, “Çok şükür” diyerek duyurdu! Metro ve tramvay seferleri yarın başlıyor
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

İzmir‘de 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaşanılan olumsuzluk nedeniyle 2 gündür durdurulan metro ve tramvay seferleri yarın yeniden başlıyor. Sıkıntıların bittiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok şükür, çok mutluyum.” dedi.

METRO VE TRAMVAYLAR İKİ GÜNDÜR ÇALIŞMIYORDU

İzmir’de, 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmelerinin olumsuzlukla sonuçlanması nedeniyle metro ve tramvay seferleri iki gün önce durduruldu. İki gün süren grevde metro ve tramvayların kullanım dışı kalması kent trafiğinde olumsuzluğa neden olurken, otobüs duraklarında ve caddelerde yoğunluk yaşandı.

“ÇOK ŞÜKÜR, ÇOK MUTLUYUM”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, metro ve tramvay çalışanlarına ilişkin sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yaptı. Soyer, “Çok şükür, çok mutluyum. Metro ve tramvaylarımız yarın sabahtan itibaren tekrar çalışmaya başlıyor. 2 gündür yaşanan büyük sıkıntılar bittiği için çok sevinçliyim. Tüm İzmirlileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş