Togg Marka Araç, Kuma Batan Otomobili Kurtardı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde kuma batan otomobilin, Togg marka araç tarafından bulunduğu yerden çekilmesi cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Arnavutköy sahilinde kumsala giren bir otomobil, patinaj yaparken battığı yerden tüm çabalara rağmen çıkartılamadı. Olay yerinden geçerken durumu fark eden, yerli ve milli otomobil Togg sahibi vatandaş, yardım için aracını kuma saplanan otomobile bağladı. Togg’un, kuma saplanan aracı çekerek saplandığı yerden kurtarması, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada yoğun ilgi gören görüntülerde, olayı izleyenlerin ‘Helal sana’, ‘Yaparsa Togg yapar’ ve ‘Arabayı sürükledi, mükemmel.’ şeklindeki ifadeleri yer alıyor.

Togg Marka Araç, Kuma Batan Otomobili Kurtardı
Yayınlama: 09.07.2023
A+
A-

İstanbul‘un Arnavutköy ilçesinde kuma batan otomobilin, Togg marka araç tarafından bulunduğu yerden çekilmesi cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Arnavutköy sahilinde kumsala giren bir otomobil, patinaj yaparken battığı yerden tüm çabalara rağmen çıkartılamadı.

Olay yerinden geçerken durumu fark eden, yerli ve milli otomobil Togg sahibi vatandaş, yardım için aracını kuma saplanan otomobile bağladı.

Togg’un, kuma saplanan aracı çekerek saplandığı yerden kurtarması, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Sosyal medyada yoğun ilgi gören görüntülerde, olayı izleyenlerin “Helal sana”, “Yaparsa Togg yapar” ve “Arabayı sürükledi, mükemmel.” şeklindeki ifadeleri yer alıyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş