Temizlik personellerine ‘Etkili İletişim Teknikleri’ eğitimi

AFYONKARAHİSAR’DA BELEDİYE BÜNYESİNDE GÖREV YAPAN 400 TEMİZLİK GÖREVLİSİNE YÖNELİK ‘ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ’ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BELLİ SAYIDA GRUPLAR HALİNDE YAPILAN EĞİTİMDE TEMİZLİK GÖREVLİLERİNE GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA İLE BİRLİKTE TOPLUMDA KABUL GÖREN DAVRANIŞ ŞEKİLLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Temizlik personellerine ‘Etkili İletişim Teknikleri’ eğitimi
Yayınlama: 15.11.2023
A+
A-

Afyonkarahisar’da belediye bünyesinde görev yapan 400 temizlik görevlisine yönelik ‘Etkili İletişim Teknikleri’ eğitimi gerçekleştirildi. Belli sayıda gruplar halinde yapılan eğitimde temizlik görevlilerine güzel ve etkili konuşma ile birlikte toplumda kabul gören davranış şekilleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Eğitim çalışma Afyonkarahisar Şehir Tiyatroları Salonunda yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilen eğitim çalışması belediyenin farklı birimlerinden yapılırken, bu hafta ise Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personellere yönelik eğitim verilmeye başlandı. 400 personelin katılacağı eğitim çalışması mesai saatlerine göre belli gruplar halinde yapılacak.

Eğitmen Aydemir Kurt tarafından verilen eğitim çalışmasında personellere özellikle vatandaşlarla nasıl diyalog kurmaları gerektiği anlatılarak, toplum tarafından kabul görmüş davranış şekilleri anlatıldı.

“Amacımız personel ve çalışanların iletişim ile ilgili eksikliklerini gidermek”

Eğitim çalışması ile ilgili konuşan Kurt, amaçlarının personellerin daha etkili ve güzel bir konuşmaya sahip olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti. Kurt, “Buradaki temel amaç sokaktaki insanlarla muhatap olan personel ve çalışanların iletişim ile ilgili eksikliklerini gidermek. Bizim temel amacımız bu. Bu eğitimler bütün birimlerde de devam edecek. Çalışmada yaklaşık 400’e yakın temizlik görevlimiz eğitim alacak” dedi.

Eğitim çalışmasına katılan Fatih Kaplan ise eğitimin verimli geçtiğini kaydederek, “Çevremizde ki insanlarla daha güzel etkili iletişim kurabilmek için hocamız bize çok güzel şeyler anlattı” ifadesini kullandı.

Temizlik personellerine ‘Etkili İletişim Teknikleri’ eğitimi
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş