TEM Otoyolu’nda minibüs ve otomobil arasında yol verme tartışması

ARNAVUTKÖY, TEM Otoyolu’nda iddiaya göre sol şeritte düşük hızda ilerleyen ve otomobillere yol vermeyen minibüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otomobil sürücüsü seyir halindeki minibüsün önüne geçerek sürücüye tepki gösterdi. Otomobilin minibüsün önüne geçtiği anlar ve yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEM Otoyolu’nda minibüs ve otomobil arasında yol verme tartışması
Yayınlama: 25.06.2023
A+
A-

ARNAVUTKÖY, Tem Otoyolu‘nda iddiaya göre sol şeritte düşük hızda ilerleyen ve otomobillere yol vermeyen minibüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otomobil sürücüsü seyir halindeki minibüsün önüne geçerek sürücüye tepki gösterdi. Otomobilin minibüsün önüne geçtiği anlar ve yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında TEM Otoyolu Hadımköy mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre sol şeritte ilerleyen minibüs sürücüsü, aynı şeride geçmek isteyen otomobile yol vermedi. Sol şeritte yavaş gittiği iddia edilen minibüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında çıkan yol verme tartışmasında tehlikeli anlar yaşandı. Otomobil sol şeritte minibüsün önüne geçti. Bu sırada sürücünün yanında oturan yolcu, camdan çıkarak sürücüye tepki gösterdi. Minibüs ile otomobil arasındaki tehlikeli inatlaşma ve minibüsün sol şeritte düşük hızla gittiği anlar, yine tartıştığı otomobilin sürücüsü tarafından görüntülendi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş