Tasmasız gezdirilen köpek İstanbul’un göbeğinde dehşet saçtı

Başıboş köpeklerle ilgili sorunların zirve yaptığı Türkiye’de durumun vahametini gözler önüne seren korkunç bir olay daha yaşandı. İstanbul Kadıköy’deki Moda sahilinde tasmasız gezdirilen bir köpek, yakınından geçmekte olan başka bir köpeğe ve sahiplerine saldırarak feci şekilde yaraladı.

Tasmasız gezdirilen köpek İstanbul’un göbeğinde dehşet saçtı
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-

Türkiye sokakları sessiz sedasız işgal eden başıboş köpekler nedeniyle zor günlerden geçerken, vatandaşlar da yetkililerin konuyla ilgili çözüm üretememeleri nedeniyle çaresizlik içinde.

Tasmasız gezdirilen köpek İstanbul'un göbeğinde dehşet saçtı

TASMASIZ GEZDİRİLEN KÖPEK DEHŞET SAÇTI

İstanbul Kadıköy’de bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntü de durumun vahametini gözler önüne serdi. Moda sahilinde sahibi tarafından tasmasız olarak gezdirilen bir köpek, yakınından geçen başka bir köpek ve sahibine saldırarak feci şekilde yaraladı.

Tasmasız gezdirilen köpek İstanbul'un göbeğinde dehşet saçtı

SALDIRGAN KÖPEĞİ UZAKLAŞTIRMAK İSTEDİLER AMA…

Yaşanan paniği gören vatandaşlar olay yerine koşarken, ellerine geçirdikleri nesnelerle kadını ve köpeğini kurtarmaya çalıştı. Saldırgan köpeğe defalarca vuran bir genç bu hamlesinden sonuç alamazken, İstanbul’un göbeğinde yaşanan skandal olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş