Tamer Mandalinci: Kazanan Bodrum olacak

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Bodrum’da hizmet odaklı ve halkçı belediyeciliği her kesime göstereceklerini belirterek, 31 Mart’ta Tamer Mandalinci’yle, CHP’yle birlikte kazanan Bodrum olacak dedi.

Tamer Mandalinci: Kazanan Bodrum olacak
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Gümüşlük, Dereköy ve Yalıkavak’ta esnafı ziyaret etti, siteden destek aldı ve halkla bir araya geldi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, belediye meclis üyesi adayları ve partililerin oluşturduğu ziyaretlerde konuşan Mandalinci, “Dört kayıtlarına sığmam, halktan kopamam. Bunları size anlatarak değil, sizlerin arasında hayatta geçirerek kullanabileceğim” kullandı. Site bağışlarıyla ve halk toplantılarında, meclis üyesi adaylarından, seçimden sonra kendilerinden her daim sokakta, vatandaşın derdine, talepne çözüm aramasını isteyen Mandalinci, “Belediye mecliste bulunuyorum döneminde, seçim bölgesim Turgutreis’te bunu yaptım. Bizim için son derece, öğretilen, bilgi, bilgi birikimi kazandırıcı oldu. Şimdi Bodrum geneline yayacağız, öğrendiğimiz, vatandaşın derdine, talebe odaklanacağız, çözeceğiz. Çözemeyen de kalan vatandaşa açıklama çabalarından faydalandık.

Tamer Mandalinci: Kazanan Bodrum olacak

‘ARTIK YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK’

Geride bırakılan 5 yıllık dönemde, Bodrum’un ihmal edilmemiş konularına el atıldığı ve kanalizasyon sorununun büyük oranda çözüldüğünü belirten Mandalinci, ilçe genelinde atıksu arıtma kapasitesinin yüzde 92 oranında çıkarıldığı söylendi. Bodrum Belediyesi’nin kısıtlı bütçesiyle önemli işler yaptığını ifade eden Mandalinci, eksik kalan noktaların da bulunduğunu ve bu konuda kendilerine öz eleştiri yapmaktan kaçınmadıklarını belirtti. Artık yeni bir dönemin çöküşünü kaydeden Mandalinci, Muğla Büyükşehir’in başına Ahmet Aras’ın tutuklanmasıyla, iş birliğinde Bodrum’un kayıtlı su, yol ve kanalizasyon sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm üretilebileceğini kaydetti.

‘HİZMET ODAKLI, HALKÇI BELEDİYECİLİK’

Belediyelerin, vatandaşın rızkından ayırarak ödediği vergileri hizmet olarak tekrar vatandaşa döndürmediğinin çizen Mandalinci, “Biz bunun bilinciyle, çok titiz harcamalar yaparak kırılırlar. Kıymetli ekiple, görev süremiz boyunca sizlere sunabileceğimiz maksimum katkıyı sağlamak için çaba harcarız. Kusurlu tarafları gördüğünüzde lütfen içtenlikle çaba harcarız. Sizlere son derece yakın ve samimi bir yönetim anlayışı sergilemek istiyoruz. Hizmet odaklı ve halkçı belediyeciliği her kesime hissettirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda çocuklar, çocuklara, kadınlara ve emeklilere yönelik projelerimiz var ve bunları ‘Proje Tanıtım Toplatısı’nda halkımızla paylaşacağız. ” açıklamalarında bulundu.

Tamer Mandalinci: Kazanan Bodrum olacak

‘BİZİM YOLUMUZ, BODRUM’UN YOLU’

Mandalinci sözlerine şöyle devam etti:

“Yürüdüğümüz bu yol sadece Tamer Mandalinci’nin, CHP’nin yolu değil, Bodrum’a gönül vermiş, yerlisiyle, yerleşeniyle buraya hizmet eden, istihdam sağlayan, burada ekmek kazanan herkesin yolu. Yolumuz, baht açık olsun. Belediyecilik anlayışımızla örnek olacağız. Gençlere Fırsat tanındığında neler yapabileceklerini ortaya koyacağız. 31 Mart’ta Tamer Mandalinci’yle, CHP’yle birlikte kazanan Bodrum olacak. Yoğun bir tempodayız, ama bundan daha yoğunu 1 Nisan’da başlıyoruz.”

‘KANUNLARI UYGULAYACAĞIZ’

Vatandaşların sorularını yanıtlayan Mandalinci, kaçak yapılaşmaya ilişkin kanunlar ne emrediyorsa onu yerine getireceklerini belirtiyorip, “Hükümetten de bu konuda, yüksek sesle bu ülkelerde hiçbir şekilde imar affının, yapı kayıt belgesi vermenin mümkün olması, kaçak faaliyetlerin gerekli yaptırımların uygulanacağını açıklamasını istiyoruz. Bu yüksek sesle açıklanırsa , vatandaş da bu yönde bir beklentiye girmez, kaçak yapıya yönelmez” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş