Taçsız Prenses CANLI İZLE! Taçsız Prenses 8. bölüm İZLE! 14 Mart Taçsız Prenses yeni bölüm İZLE!

FOX TV’nin yeni dizisi Taçsız Prenses yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Taçsız Prenses dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İşte, Taçsız Prenses yeni bölüm izleme linki!

Taçsız Prenses CANLI İZLE! Taçsız Prenses 8. bölüm İZLE! 14 Mart Taçsız Prenses yeni bölüm İZLE!
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-

Taçsız Prenses CANLI İZLE! Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Tolga Tekin’in yer aldığı Taçsız Prenses Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Taçsız Prenses’in yeni bölümü merak uyandırdı. Taçsız Prenses yeni bölüm İZLE! Taçsız Prenses 8.bölüm İZLE! izleyiciler tarafından aratılan konular arasında yer alıyor. Detaylar haberimizde…

TAÇSIZ PRENSES KONUSU NE?

Masal 9 yaşında, pırlanta gibi ama küçücük yaşında hayat mücadelesine atılmak zorunda kalmış bir kızdır. En büyük hayali kalp hastası annesi Şirin’in iyileşmesi ve bir gün tekrar birlikte yaşamalarıdır. Ama Masal’ın hain üvey babası Fuat bütün planları bozar. Yeni sınıf öğretmeni Evgin hariç koca dünya ona karşı birlik olmuş gibi dursa da Masal yılmaz. Annesi için mücadeleye devam eder. Sonunda Şirin taburcu olur ve Fuat intikam için geri döner. Bir küçük kız annesine kavuşabilecek mi? Masallar gerçek olabilecek mi?

TAÇSIZ PRENSES OYUNCU KADROSU!

İsmail Hacıoğlu

Sümeyye Aydoğan

Tolga Tekin

Elif Kurtaran

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş