Survivor Asena Merve neden kavga etti? Merve Asena Demirbağ kavgası İZLE!

Survivor’da bugün takımlar dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Dokunulmazlık oyununun ardından olaylı yaşanan konsey sonrasında Merve ve Asena merak konusu oldu. Peki, Survivor Merve Asena neden kavga etti? Merve Asena Demirbağ kavgası İZLE! İşte detaylar…

Survivor Asena Merve neden kavga etti? Merve Asena Demirbağ kavgası İZLE!
Yayınlama: 10.03.2023
A+
A-

TV8 kanalında yayınlanan Survivor, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununun ardından yaşanan konsey sonrasında yarışmacılardan Merve ve Asena kavgası merak konusu oldu.yarışmadaki akıbeti araştırılmakta. Peki, Survivor Merve Asena neden kavga etti? Merve Asena Demirbağ kavgası İZLE!Detaylar haberimizde…

SURVİVOR EN SON KİM ELENDİ?

Survivor’da geçen hafta eleme adayları Barış, Murat, Buse ve Aysu olmuştur. Yapılan oylama sonrasında adaya veda eden isim Aysu Keskin olmuştur.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merak konusu oldu. Kıyasıya mücadelenin gerçekleştiği dokunulmazlık oyununda 8-1 Ünlüler takımının galibiyetiyle tamamlanmıştır.

SURVİVOR MERVE VE ASENA KAVGASI NEDİR?

Survivor’da bu akşam Acun Ilıcalı yarışmacılara konseyin gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Ilıcalı, Gönüllüler takımından Asena ve Merve’nin tartışmasından dolayı Senem’in yarışmadan ayrıldığını açıklamıştır. Gönüllüler takımında bir kişinin ayrılması sebebiyle bu hafta eleme olmayacaktır. Asena ve Merve’nin yarışmadaki akıbeti gelecek bölümde belli olacaktır.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş