Suriye’ye gideceğini açıklayan Ümit Özdağ’ın vizesi iptal edildi

Bu hafta içinde Suriye’ye gitmesi beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Suriye yönetiminin Özdağ’ın vizesini iptal ettiği öne sürüldü. Açıklama yapan Ümit Özdağ, “Suriye’ye gidemiyorum” dedi.

Suriye’ye gideceğini açıklayan Ümit Özdağ’ın vizesi iptal edildi
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-

Bu hafta içinde Suriye’ye gitmesi beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın vizesinin iptal edildiği öne sürüldü. Özdağ, “Suriye’ye gidemiyorum” ifadelerini kullandı.

SURİYE’YE GİDECEKTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde yaptığı açıklamalarda sığınmacıları ülkelerine “Zafer Turizm” ile göndereceğini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz haziran ayının sonunda Suriye’ye gideceğini duyurmuştu. Bu hafta içinde Suriye’nin Şam ve Lazkiye kentlerinde temaslarda bulunması beklenen Ümit Özdağ ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

VİZESİ İPTAL EDİLDİ

Suriye yönetiminin Özdağ’ın vizesini iptal ederek ülkeye girişine izin vermediği öne sürüldü. Konuya ilişkin Halk Tv’ye konuşan Ümit Özdağ, “Suriye’ye gidemiyorum” ifadelerini kullandı. Zafer Partisi Sözcüsü Ali Şehirlioğlu ise, “Net bir bilgim yok. Genel başkan ile henüz görüşmedim. Ancak vize ile ilgili bir sorun olabilir” dedi.

HAFTALAR ÖNCESİNDEN DUYURDU

Ümit Özdağ geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ; Suriye’ye gideceğini, “Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam’ı ziyaret edeceğiz. Suriye’nin başkenti Şam’a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam’da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye’ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak” demişti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş