Şüpheli şahsın aracındaki kaçak sigara ele geçirildi

ESKİŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNCE KAÇAK SİGARA SATTIĞI TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINIRKEN, ŞAHSIN KULLANDIĞI ARAÇTA YAPILAN ARAMADA KAÇAK OLDUĞU BELİRLENEN 150 ADET BANDROLSÜZ SİGARA, 35 ADET PURO VE 10 ADET ELEKTRONİK SİGARA BULUNDU.

Şüpheli şahsın aracındaki kaçak sigara ele geçirildi
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-

Eskişehir’de jandarma ekiplerince kaçak sigara sattığı tespit edilen şüpheli gözaltına alınırken, kullandığı araçta yapılan aramada kaçak olduğu belirlenen 150 adet bandrolsüz sigara, 35 adet puro ve 10 adet elektronik sigara bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak sigara satan bir şahısla ilgili çalışma başlatıldı. K.İ. isimli şahsın kaçak yollardan temin ettiği bandrolsüz ve hologramsız kaçak sigara, puro ve elektronik sigaraları müşteri buldukça Tepebaşı bölgesinde piyasaya sunarak vergi ödemeden satış yaptığı tespit edildi. Şüpheli şahsın kullandığı araç içerisinde yapılan aramada 150 adet bandrolsüz ve hologramsız kaçak sigara, 35 adet kaçak puro ve 10 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş