Sünnetçi: “Gençlerimiz her zaman kendilerine bir hedef belirlemeli”

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MİRAÇ SÜNNETÇİ, GENÇLERİN HER ZAMAN KENDİLERİNE BİR HEDEF BELİRLEMELERİ GEREKTİĞİNİ İFADE EDEREK, BU HEDEFLERİNİ DE YAKALAMAK İÇİN PLANLI VE GAYRETLİ ÇALIŞMANIN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ.

Sünnetçi: “Gençlerimiz her zaman kendilerine bir hedef belirlemeli”
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, gençlerin her zaman kendilerine bir hedef belirlemeleri gerektiğini ifade ederek, bu hedeflerini de yakalamak için planlı ve gayretli çalışmanın önemli olduğunu dile getirdi.

Sünnetci ve Şube Müdürleri Hayati Duman ile Kocatepe Anadolu Lisemizi ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen Sünnetçi akabinde sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin derslerine eşlik etti.

Daha sonra YKS sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileriyle okulun toplantı salonunda bir araya gelen Sünnetçi, öğrencilere deneyim ve tecrübelerinden örnekler vererek sohbet etti. Öğrencilere her şeyden önce kendilerine bir hedef belirlemeleri gerektiğini ve bu hedeflerini başarmak içim planlama yaparak gayretle çalışmaları gerektiğini vurguladı.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş