Son Dakika: Sandıklar kapandı, oy sayım işlemi başladı! Yasakların kalkması sonrası anlık tüm sonuçlar Haberler.com’da

Son dakika: Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi sona erdi. Sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Seçim sayfası ve detaylı gündem takibi ile önceki seçimlerde rakiplerini geride bırakan Haberler.com, bu seçimde de farkını ortaya koyacak.

Son Dakika: Sandıklar kapandı, oy sayım işlemi başladı! Yasakların kalkması sonrası anlık tüm sonuçlar Haberler.com’da
Yayınlama: 14.05.2023
A+
A-

Yayına başladığı günden itibaren tarafsız duruşuyla adından söz ettiren Haberler.com, son dakika gelişmelerin takibi konusunda da internet medyasının öncülerinden biri. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri en hızlı şekilde okurlarına ulaştıran Haberler.com, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için de iddiasını ortaya koyuyor.

EN KAPSAMLI SEÇİM SAYFASI

Oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte Haberler.com, yerli ve yabancı kaynaklardan haber akışının yanı sıra özel haber ve röportajlarla tüm gelişmeleri okurlarına aktaracak. Her seçime olduğu gibi 14 Mayıs’a da tüm detaylarıyla hazırlanan Haberler.com, oy oranlarındaki son durumu seçim sayfasında grafiklerle sunacak. Türkiye geneli, il ve ilçe sonuçları, yurt dışı oy oranları ve adayların son durumuna ilişkin anlık veriler bu sayfada yer alacak.

HABERLER.COM STÜDYOSUNDAN CANLI YAYINLAR

Seçim heyecanı aynı zamanda Haberler.com stüdyosunda da yaşanacak. Parti liderleri, il başkanlıkları ve alanında uzman isimlerle yapılacak canlı bağlantılar gece boyunca sürecek.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş