Son Dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli’den İYİ Parti’ye ittifak çağrısı: Ülke hayrına yerel iktidarda komşu olalım

Son dakika: MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, bir televizyon programı aracılığıyla Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye ittifak çağrısını iletti. Özdemir’in mesajında, “Sayın Genel Başkanımız İYİ Parti’ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar. Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” ifadeleri yer aldı.

Son Dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli’den İYİ Parti’ye ittifak çağrısı: Ülke hayrına yerel iktidarda komşu olalım
Yayınlama: 10.08.2023
A+
A-

2019 yerel seçimlerinde ve 14 Mayıs’taki genel seçimlerde CHP ile Millet İttifakı’nın ana paydaşı olan İyi Parti‘nin bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu. CHP ile yeni bir ittifaka sıcak bakmayan İyi Parti‘ye MHP’den davet geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CNN Türk’ten Hande Fırat’a Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin İyi Parti‘ye yönelik mesajını gönderdi. Mesajda, Bahçeli, İyi Parti‘ye yerel seçimlerde ittifak çağrısı yaptı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Genel Başkanımız, 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP’de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti’ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuouyla paylaşıyorlar. ‘Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına.”

Ayrıntılar geliyor…

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş