Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığına gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. 3 buçuk saat süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kameralar karşısına geçerek kamuoyuna açıklamalarda bulunuyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor
Yayınlama: 07.08.2023
A+
A-

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.10 itibarıyla başladı. Ana gündem maddesi dış politika ve ekonomi olan toplantı 3 buçuk saat sürdü. Toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Öncelikle Kocaeli’deki patlamada yaralana vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa zaman bizden yanadır, zaman Türkiye’nin yanındadır diyerek yola devam ediyoruz. Türkiye asırlar sonra ilk defa küresel lige yükselmiştir.

“SON 10 YILDIR AYNI TUZAKLARI YAŞADIK”

Geçmişteki tüm kazançlarımızın altında birlik ve beraberlik olduğunun bilincindeyiz. Ne zaman atağa kalksak hemen kardeşliğimize ve birliğimize saldırıldığını görüyoruz. Son 10 yıldır aynı tuzakları yaşadık. Gezi olaylarından 15 Temmuz darbe girişimine kadar tüm olayları hezimete uğrattık.

Ayrıntılar geliyor…

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş