Son Dakika: Antalya’da selin bilançosu: 100 konut, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm sera hasar gördü

Son dakika: Hafta sonu selin vurduğu Antalya’da hasar tespit çalışmalarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afet sonrası kentteki bilançoyu paylaştı. Herhangi bir can kaybı olmadığı bilgisini paylaşan Bakan Soylu, “100 konut, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm sera hasar gördü.” dedi.

Son Dakika: Antalya’da selin bilançosu: 100 konut, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm sera hasar gördü
Yayınlama: 12.12.2022
A+
A-

Antalya‘da hafta sonu şiddetli yağış sele neden oldu. Kumluca ve Finike ilçesinde büyük hasara neden olan sel nedeniyle otomobiller sürüklendi, seralar sular altında kaldı.

“100 KONUT HASAR GÖRDÜ”

Antalya’da hasar tespit çalışmalarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afet sonrası kentteki bilançoyu paylaşarak, “100 konut, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm sera hasar gördü.” ifadelerini kullandı.

“HASAR TESPİTİ DEVAM EDİYOR”

Soylu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “AFAD koordinasyonunda herkes büyük gayret gösteriyor. Sayın Valimiz de burada ve bu hasarı hem tespitini vergi dairemiz ve hasar tespit elemanları şu anda buradan başlamak suretiyle; yani çarşının içinden başlamak suretiyle, hasar tespitleri, temizlikleri yapıyorlar. Şu ana kadar 701 personel görevlendirildi. 497 araç hasar gördü. Yaklaşık şu ana kadar 100 konutun hasar gördüğü tespit edildi ama tespitler devam ediyor. 920 işyerinde hasar tespiti söz konusu. Arkadaşlarımız hasar tespitine devam ediyorlar. Bütün bunlarla ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor…

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş