Şırnak’ta güvenlik korucusu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik korucusu Mustafa Erdem, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Başından tabanca ile vurulan Erdem’in otomobili de ateşe verildi. İtfaiyenin müdahalesiyle araçtan çıkarılan Erdem, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, olayın terörle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

Şırnak’ta güvenlik korucusu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Yayınlama: 05.06.2023
A+
A-

Şırnak’ın Cizre ilçesinde akşam saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. Sur Mahallesi Aydınlık Sokak’ta otomobil yangını ihbarına giden itfaiye ekipleri, aracın içerisinde bir kişinin yaralı halde olduğunu fark etti. Otomobilden çıkarılan yaralı erkek, ilk müdahalenin ardından ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Şırnak'ta güvenlik korucusu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

ÖLEN KİŞİ GÜVENLİK KORUCUSU ÇIKTI

Yapılan araştırmada ölen kişinin güvenlik korucusu Mustafa Erdem olduğu ve başından silahla vurulduğu belirlendi. Otomobildeki yangın söndürülürken, polis olay yeri incelemesi yaptı.

Şırnak'ta güvenlik korucusu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Erdem’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın terörle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş