Sinop’ta çarşıya gitmek için evden çıkan 3 çocuk babasından 1 haftadır haber yok

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Haydar Demirbaş’tan, 1 haftadır haber alınamıyor. Çarşıya gideceğini söyleyerek evden çıkan ancak kişisel eşyalarını evde bırakan şahıs, ekipler tarafından her yerde aranıyor. Demirbaş’ın 3 çocuğu ise babalarının hayatından endişe ediyor.

Sinop’ta çarşıya gitmek için evden çıkan 3 çocuk babasından 1 haftadır haber yok
Yayınlama: 04.08.2023
A+
A-

Sinop‘un Gerze ilçesinde yaşayan ve 1 haftadır kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki Haydar Demirbaş, her yerde aranıyor. Kayıp adamın kızı Hülya Demirbaş, babasının tüm kişisel eşyalarının evde olduğunu ve hayatından endişe ettiklerini söyledi.

EN SON ŞAHİNTEPE MEVKİSİNDE GÖRÜLMÜŞ

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Haydar Demirbaş’dan, 28 Temmuz Cuma gününden bu yana haber alınamıyor. Ailesi, kendisinden 7 gündür haber alınamayan Demirbaş’ın bulunması için polise kayıp ihbarında bulundu. Kayıp adamın kızı Hülya Demirbaş, babasını gören, yerini bilenlerin en yakın polis ve jandarma karakoluna giderek haber vermelerini istedi. Ailesi, en son Gerze Şahintepesi mevkisinde görüldüğü iddia edilen Gündoğdu’nun hayatından endişe ediyor.

Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirtilen Demirbaş, Pazartesi gününden bu yana AKUT ekipleri tarafından aranıyor.

Sinop'ta çarşıya gitmek için evden çıkan 3 çocuk babasından 1 haftadır haber yok



sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş