Sincan’da ‘Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’ açıldı

Sincan ‘Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’ açılışında konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Rabbim hizmetlerimize hizmet katsın inşallah. Hizmetlerimizi bereketlendirsin. Beş yıldır birçok hizmet yaptık. Ama hizmet aşkımız dava bilincimiz giderek artan bir heyecan ve motivasyonla ileriye doğru devam ediyor ve bundan sonrası için de inşallah çok daha güzellerini yapacağız dedi.

Sincan’da ‘Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’ açıldı
Yayınlama: 20.02.2024
A+
A-

Sincan Belediyesi Çocuk ve oyun Evi Projesi kapsamında, Sincan, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde ‘Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’ açılışını gerçekleştirdi. ‘Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’ Sincan’da açılan 6’ncı ‘Çocuk Oyun Evi’ oldu. Arıca ‘Çocuk Oyun Evi’ açılışı öncesinde bir de kurban kesildi.

Sincan'da 'Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi' açıldı

Açılışta Sincan Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere değinen Başkan Ercan, “Biliyorsunuz gençlere birçok spor alanları, spor salonları, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları, kütüphane Artık Sincan Kütüphaneler Şehri haline geldi. Şimdi yeni açmak üzere olduğumuz hizmeti almak üzere olduğumuz bütün metrekare biliyorsunuz Sincanpark adıyla adeta bataklıktan bir cennet bahçesine dönüşen bir hizmetimiz var. İnşallah nasip olursa Cumhurbaşkanımıza açılışını yaptırmak istiyoruz. Çok büyük bir proje. Baharın gelmesiyle insanların oraya adeta akın edeceğini düşünüyoruz. ‘Arasta Sincan’ adıyla yine biliyorsunuz çarşının merkezinde modern bir AVM yaptık. Bu arada hafta geçmiyor ki bir yerin açılışını yapmayalım. Köylerde ayrı şehirde ayrı. Çok çeşitli kültür, sanat gibi hizmet mekanlarını vatandaşın huzurlarına kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sincan'da 'Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi' açıldı

‘BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE 5 YIL BOŞA GEÇTİ’

Konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerde bulunan Başkan Murat Ercan, “Biliyorsunuz beş yıldır boşa geçen bir ABB ile ilgili bir süreç var. Yani Sincan’da bırakın böyle sosyal, kültürel, sportif tesisleri, ABB’nin kendi asli işlemini yapamadığını görüyoruz. Saraycık-Eskişehir yol bağlantısı gibi, bir de altyapı sorunlarını görüyoruz. Bir metre metro yapılmadı biliyorsunuz. Metroyu biz bekliyoruz. Metronun Yenikent’e uzatılmasını bekliyoruz. Yukarıdan Koru metrosunun buralardan da Ertuğrul Gazi’ye hitap edecek şekilde aynı zamanda tabii işte Saraycık Pınarbaşı Malazgirt hattına hitap edecek bir metro güzergahını oluşturmasını bekliyoruz ama boşa bekliyoruz. Otobüsler biliyorsunuz ilk durakta binersen şanslısın. Bir daha binme şansın yok. Bir de 300 otobüs aldığından bahsediyor Mansur Bey; yani almadan önce daha iyiydi. Bizim zamanımızda beş yıl önce daha az otobüsle çok daha sağlıklı bir organize işleyen bir sistem vardı otobüslerle ilgili. Şu anda maalesef otobüs bir dert oldu. Kanayan yara oldu. Herkes bizi çeviriyor; otobüs, otobüs. Keşke yetki bizde olsa da biz çözüm bulabilsek ama maalesef yetki ABB’de. O yüzden şunu tabii her gittiğimiz yerde söylüyorum. ABB’yi Allah’ın izniyle aldığımız zaman Sincan’a yapılan hizmetler kat be kat daha artacak” dedi.

Sincan'da 'Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi' açıldı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş