Şarkının sözlerini değiştirip okudu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, Azerin’i ayakta alkışladı

Azerbaycan’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, “Çırpınırdı Karadeniz” türküsünde değişiklik yaparak “Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asmışız biz. Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’da asmışız biz” diye okudu. Bu sözler sonrası Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı.

Şarkının sözlerini değiştirip okudu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, Azerin’i ayakta alkışladı
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni döneminde ikinci yurt dışı ziyaretini yapmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ardından Azerbaycan‘a geldi. Havalimanında çiçeklerle karşılanan Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

ÇIRPINIRDI KARADENİZ TÜRKÜSÜNÜ FARKLI OKUDU

Yemek sonrası Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, “Çırpınırdı Karadeniz” isimli eseri seslendirdi. Türkünün son bölümündeki “Türk’ün şanlı bayrağını Turan ele asacağız, Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asacağız” mısralarını, “Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asmışız biz. Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’da asmışız biz” diye okuyan Azerin büyük beğeni topladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYAKTA ALKIŞLADI

Bu sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ayağa kalktı ve Azerin’i alkışladı. Hemen ardından Aliyev de ayağa kalkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş