Şanlıurfa’da sel sularına kapılarak sürüklenen vatandaş kamerada

Şanlıurfa’da dünden beri etkili olan sağanak sele neden oldu. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan bir vatandaşın sürüklendiği anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şanlıurfa’da sel sularına kapılarak sürüklenen vatandaş kamerada
Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-

Şanlıurfa‘da etkili olan sağanak yağış nedeniyle kentin birçok bölümünde su altında kalan yollar nedeniyle ulaşım sağlanamazken, sel sularında insanlar ve araçlar sürüklendi.

HASTANEYİ SU BASTI

Eyyübiye ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni su bastı. Hastanenin zemin katını su basması sebebiyle yoğun bakımdaki hastalar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulanslarla sevki edildi. Hastanede su tahliye çalışmaları devam ediyor.

SÜRÜKLENME ANLARI KAMERADA

Kentten gelen görüntüler durumun ciddiyetini ortaya koyarken sel sularına kapılan bir vatandaşın sürüklendiği anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Şahsın akıbetine ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sağanak yağıştan dolayı, okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu. Ayhan’ın bu gece sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: “İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır.”

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş